Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » FAT, FAT32 vagy NTFS?

FAT, FAT32 vagy NTFS?

Figyelt kérdés

Van egy Kingstone 4GB-os Class4-es micro SD kártyám. Telefonomba vettem 1,5 hete. A problémám az, hogy ez a kártya csak maximum 300kb/s-el másolja az adatot kábelen keresztül. FAT32-re van formázva. Kipróbáltam NTFS-el is, de akkor meg nem csinál semmit. Mitől lehet, hogy csak ennyivel másol? Mire felteszek egy filmet lemegy a nap.

Help! Köszi

2010. márc. 22. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

1. Ha Kingstone, az elég nagy baj, mert kínai hamisítvány. Az igazit így hívják: Kingston.

2. USB 1.1-esbe dugtad, annak ennyi a maximum adatátviteli sebessége.

3. Frissítsd a controller driverét.

2010. márc. 22. 12:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ez előző válaszolónak a 2. dik pontjával értek egyet, próbáld más USB helyre csatlakoztatni, szerintem segit!!
2010. márc. 22. 12:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem FAT32-re formázva pendrive is hasonló sebességgel megy, pedig tuti 2.0 port. Ha NTFS-re formázom, akkor megy 10-15MByte/s-cel ugyanabban a portban. Csak az NTFS-t meg nem olvassa az autórádióm. Nem sikerült még megoldani a problémát, de fura. Az adattárolásból ugyanis nem kéne ekkora eltérésnek lennie.
2010. márc. 22. 13:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Jó, félre írtam:) Kingston:) Sorry.

Megpróbálom úgy, erre nem is gondoltam, köszi!:)

2010. márc. 22. 13:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon jött be. 10 USB-m van és mind a 10 2.0! Más ötlet?
2010. márc. 22. 16:02
 6/8 MaXXeGee ***** válasza:
Én nem a gépben keresném a hibát, hanem a kártyaolvasóban. Ha az nem tudja az usb2.0 adatátvitelt, akkor ha megfeketedsz sem megy feljebb. Ja hogy telefonon keresztül másolod? azaz telóba a kártya és azt dugod a gépre? Minimális sebesség gyorsulást érhetsz el azzal, ha a telefont háttértár módra kapcsolod és nem a teló progijával másolod, hanem pl commanderrel vagy intézővel. de én egy kártyaolvasót tartanék reális megoldásnak. De ha mobilneted van akkor a tubusok nagy része tartalmaz microSD kártya bővítő helyet, az gyorsabban olvas.
2010. márc. 22. 16:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam már kártya olvasóval is, de nem jutottam előrébb vele. Ismerősömnek ugyan ilyen telefonja van és ugyan ilyen kártyája és neki másol rendesen 3-4 megával.
2010. márc. 23. 16:06
 8/8 MaXXeGee ***** válasza:
Akkor próbáld bele az ismerős telefonjába a te kártyádat. lássuk, mi történik :)
2010. márc. 23. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!