Mi a probléma a videókártyával?
Egy újonnan összerakott gépről van szó
Asrock B85M - Pro3
Intel Core I3 4170
8GB 1600Mhz-s RAM
Cooler Master Elite Power 600w
WD 1TB 7200rpm
És a videókártya amit most vettem egy duplahűtéses Asus Radeon R7 260 1GB.
Mióta benne van a gépben azóta hibák vannak csak.
Mikor bekapcsolom a gépet fekete kijelző van. 6-7 újrainditás után észhez tér és kiirja, hogy a rendszer nem tudott elindulni.
De van mikor éppen játék/vagy bármilyen bekapcsolt állapotban egyszer csak fekete kijelzőt nyom. Segítsetek :(
Mondjuk azzal kezdeném hogy kidobnám azt a tápot a kukába,és vennék egy rendeset helyette.
Ha utána is csinálja,akkor garancia.
#4 hogy te minek hiszed amikor veszed attol még nem lesz minosegi...
amugy R7 260 asbol szeria hibas is volt (hogy pontosan melyik is es hogy 260X csak e...) szoval #3 +1
ja most nezem Asus is, Asus t még kindeg nem vennék amd bol
abbol meg hutes gondok voltak az osszes asus szerianal, ha te valami fapados irodai gephazba nyomtad be akkor nem csoda ha elojott gond
de MINDEZT csak minosegi ÉS tokeletesen mukodo tapegyseggel lehet majd eldonteni
egy minosegi tap nem olcso szoval nem kezdek el sorolgatni mert csak szivbajt kapnal hogy neked 5ezred sincs ujra :P
Eddig is Cooler Mastert vettem mindig és nem volt probléma vele soha.
A videókai pontos tipusa: [link]
Mert nem tudom biztosra, hogy azzal van a probléma.
Megvan a garancialevél Mindenhez tehát visszatudom vinni de nem szeretnék fleóra visszamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!