Gamer gép 170k FT körül (750 vs 960, AMD vs INTEL)?
Figyelt kérdés
Üdv! Érdeléődö, milyen konfig javasolt 170kFt környékén. Lehet kicsivel drágább is (max 180k esetleg 190k). Nézegettem az imperium computer gépeit: ez ( Diablo FX PC / GTX 950 (FX-8320, 8GB RAM, 1TB HDD, nVidia GeForce GTX 950 2GB) és ez (Core i5 HD PC / GTX 750 Ti (i5-6500, 8GB DDR4 RAM, 1TB HDD, GeForce GTX 750 Ti 2GB) között gondolkodom, de esetleg 195k ért lehet az i5 konfigot 950 videokártyával venni. Ti mit javasoltok? Egyáltalán ezek az imperiumos konfig a legjobbak a pénzért?2015. dec. 5. 12:18
11/11 anonim válasza:
Közveszélyes Kontár
Én nem tudom te hol élsz, de errefelé bőven nem 10.000 Ft egy 240-es SSD. Még 120-as sincs ennyiért.
Kérdező
Inkább rakass össze egy gépet a PCX-nél, vagy az iPonnál. Ott te válogathatsz, hogy mit akarsz bele, és ők összeszerelve akár házhoz is viszik neked. Ja, és normális garanciát adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!