FSP Hyper 500 mennyire megbízható tápegység?
Antec VP belével osztozkodik, ami majdnem feleannyiba kerül. Irodai/általános használatra és egyszerű játékokra teljesen ideális.
Nem ár/érték arányos, és amint látod ennyiért lehet jobb tápokat kapni. Habár a felépítése teljesen korrekt, a ventilátor még mindig csapágyproblémákkal küszködik és erősen melegedik, ahogy a többi belépőszintű fsp táp is. Egyedül az 5 év garancia az, ami gondolkoztatóba ejt.
azert jo lenne tudni pontosan mivel is
mert az ujak 1db 12V agasak
vagy talan regebben csak elirták ezt? mert ugy lattam a regi hyper leiras fent sincs fsp oldalan csak 1agasaké...
amugy meg nem is igazan latam ezt mikor nezegetem tapokat
es kb. 16-17 ert mennek ezek eddig az arig egesz nagy valasztek van ha csak nem 5ev gari fontos
nem tul kecsekteto az sem hogy rengeteg mukodeskeptelent viszakuldtek gariba...
ja, az uj az az S es Hyper S ez az 1agas
antec vp bol 1 agast még nem lattam eddig
mivel a modu M is egy agas ezert talan lehetseges hogy ennek a nem modu valtozata
ha jol emlekszem a modu joval kesobb jelent meg es talan akkor vele egyutt az uj S esek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!