Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most meg mit lehet tenni?

Most meg mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Ma elvittem a laptopot egy "helyre" . Rákötöttünk egy hangfalat és arra szólt a zene kicsit hangosan. Mikor hazahoztam és használni kedetem láttam, hogy a cpu nagyon magasan van. Hogyha itthol fejhallgatón most elkezdek zenéthallgatni felpörög 100 százalékra és a zene is néha recseg. (régebben a hangfal előtt zene játékkal is 50 százalék körül volt magy még kevesebben). Most mit lehet tenni? Esetleg itt otthon ha lehet, mert nem szivesen vinném el szervízbe.

2015. dec. 4. 17:01
 1/1 A kérdező kommentje:
a hangzása megoldódott, mivel felvittem a hangot tegnap a maximális studió minőségre és úgy tűnik nem bírta. A cpu nál az gondol jelent ha néha gyorsan felugrik, de aztán le is megy?
2015. dec. 4. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!