Laptopot vennék de milyet?
Van egy 2 éves Asus k53u laptopom, használtan vettem 50ért de egy fos, szó szerint :/
Jórészt netezésre kell, de még az is akad rajta (nem a net a gond).
Minimális photoshop, csak hobbi szinten, a lényeg, hogy ne akadjon, amd procis kizárt, i3/i5 min 4-8gb ram.
Gépeknél tudom mit kell nézni laptopoknál nem. computerimperium-on nézegettem mik vannak.
Csakis Lenovo-t vennék 90-130e között tudnátok ajánlani? :)
Tapasztalatok stb. Köszönöm előre is :)
ne computer imperium es hasonlo helyeken vasarolj, laptopot sem
pcx eleg jo pl.
lenovo nal voltak garacias gondok nem is annyira regen, szoval ha utana rajtal hogy mar nincs akkor erdemes csak
amugy ilyen olcso arban mind kukaszokevenynek mondhato :/
ha azt az 50ezret nem koltod el akkor 180ezerbol egy minimalisan elfogadhato mar meg lenne
videokartya nelkuli termeszetesen vagyis integralt videokartyas, de barmire tudnad hasznalni azt mar...
probaltad arulni a laptopot ? a asus t?
Használt üzleti laptopot vegyél ennyiért, az újak közül nincs olyan, amelyik jó lenne minőségben vagy sebességben.
Ne vegyél Lenovot, mert rossz a minőségük, a szervíz pedig hónapokat is ülhet rajta, tehát mintha nem is volna garanciád.
Ami az újak közül talán jó lehet, a Fujitsu A 514 és Dell Inspiron 5558, i5 nem lesz ennyiért, maximum valami rossz gépbe, amiből minden anyagot kispóroltak
mostani laptopod nem azert gyenge mert amd a proci benne hanem ?ert egy extrem gyenge tipusu amd van benne
de az is igaz hogy laptopnal aminek amd hez koze van attol jobb tartozkodni ilyen olcso kategoriaban vagyis se vga se cpu ne legyen amd
de ha lenne normalis eros amd s apu s laptop vga nelkul akkor az is ugyan olyan jo lenne, csak ez ritkabb mint a feher hollo...
#8 nem lassuak ezek igy sem de ssd vel persze minden gyosaban toltene be
de azert egy 120 as nem tul nagy netezni sem, es annyira nem olcso sem, talan inkabb jobb laptopot probalnak keresni, vagy lehet ssd vel egyut is (vagy hdd helyett) kapni mar
es amibe ssd van az altalaban(nem mindeg!) egy kiemelkedobb minosegu tipus is
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!