Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopot vennék de milyet?

Laptopot vennék de milyet?

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves Asus k53u laptopom, használtan vettem 50ért de egy fos, szó szerint :/

Jórészt netezésre kell, de még az is akad rajta (nem a net a gond).

Minimális photoshop, csak hobbi szinten, a lényeg, hogy ne akadjon, amd procis kizárt, i3/i5 min 4-8gb ram.

Gépeknél tudom mit kell nézni laptopoknál nem. computerimperium-on nézegettem mik vannak.

Csakis Lenovo-t vennék 90-130e között tudnátok ajánlani? :)

Tapasztalatok stb. Köszönöm előre is :)

2015. dec. 4. 15:41
 1/9 anonim válasza:

[link]

Megfelel?

2015. dec. 4. 15:46
 2/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ne computer imperium es hasonlo helyeken vasarolj, laptopot sem

pcx eleg jo pl.

lenovo nal voltak garacias gondok nem is annyira regen, szoval ha utana rajtal hogy mar nincs akkor erdemes csak

amugy ilyen olcso arban mind kukaszokevenynek mondhato :/

ha azt az 50ezret nem koltod el akkor 180ezerbol egy minimalisan elfogadhato mar meg lenne

videokartya nelkuli termeszetesen vagyis integralt videokartyas, de barmire tudnad hasznalni azt mar...

probaltad arulni a laptopot ? a asus t?

2015. dec. 4. 16:27
 3/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#1 ben van egy 330m vga mire feleslegesen dobsz ki penzt a minoseg oltaran felaldozva, teljesitmeny novekedest sem ad szoval ez sem idok ra
2015. dec. 4. 16:30
 4/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
140ezerig egy ertelmes Lenovo t se latam arukereson, de gondolom mas markabol sem latnák...
2015. dec. 4. 16:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Használt üzleti laptopot vegyél ennyiért, az újak közül nincs olyan, amelyik jó lenne minőségben vagy sebességben.

Ne vegyél Lenovot, mert rossz a minőségük, a szervíz pedig hónapokat is ülhet rajta, tehát mintha nem is volna garanciád.

Ami az újak közül talán jó lehet, a Fujitsu A 514 és Dell Inspiron 5558, i5 nem lesz ennyiért, maximum valami rossz gépbe, amiből minden anyagot kispóroltak

2015. dec. 4. 16:56
 6/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

mostani laptopod nem azert gyenge mert amd a proci benne hanem ?ert egy extrem gyenge tipusu amd van benne

de az is igaz hogy laptopnal aminek amd hez koze van attol jobb tartozkodni ilyen olcso kategoriaban vagyis se vga se cpu ne legyen amd

de ha lenne normalis eros amd s apu s laptop vga nelkul akkor az is ugyan olyan jo lenne, csak ez ritkabb mint a feher hollo...

2015. dec. 4. 16:58
 7/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

nem olyan rossz ez es olcso is

[link]

nem tudom van e olcsobban 137 tol, lehetseges, mobilon nem konyu keresgelni

2015. dec. 4. 17:05
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen válaszokat, esetleg egy ssd-vel elviselhető lenne gyorsasága? tényleg csak netre kell :)
2015. dec. 4. 17:44
 9/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#8 nem lassuak ezek igy sem de ssd vel persze minden gyosaban toltene be

de azert egy 120 as nem tul nagy netezni sem, es annyira nem olcso sem, talan inkabb jobb laptopot probalnak keresni, vagy lehet ssd vel egyut is (vagy hdd helyett) kapni mar

es amibe ssd van az altalaban(nem mindeg!) egy kiemelkedobb minosegu tipus is

Szia

2015. dec. 4. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!