Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tos"hiba" gépszörnyeteg...

Tos"hiba" gépszörnyeteg integrált agyát (AMD E1-2100) kellene 'bővíteni'. Esélyes vagy meddő ötlet?

Figyelt kérdés
Nem néztem konkrétan, állítólag forrasztva vagyon a helyére.garancia vesztést le*****m!
2015. dec. 4. 15:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha forrasztással kicseréled házilag, akkor kérlek vedd videóra! :D

Egyébiránt akkor sem működne valószínűleg, ha sikerülne, mert ilyen fajta hekkelésre nincs felkészítve az alaplap! :)

Szóval ne reménykedj benne. Szerintem vásárolj egy újat, de most már körültekintőbben tedd!

2015. dec. 4. 15:14
 2/10 Tengor ***** válasza:
100%
Sokba kerül a munka, nem éri meg.
2015. dec. 4. 15:15
 3/10 A kérdező kommentje:

Én mint remegő kezű agysebész biztos nem álltam volna neki kiforrasztani nagyító alatt.. bár egy youtube videót megért volna :D

x"D

Éccsanyámé a notebook, és a win8 is 98% proc terhelés mellett futtatja magát, egy böngésző oldal megnyitása kvázi 6-13 perc ...

win10 jobban ki tudja használni a dual 1 gHz-t? :)

2015. dec. 4. 15:20
 4/10 anonim ***** válasza:
mennyi ram van benne?és pontosan milyen lapos? egy xp vagy egy linux nyugdíjas gyorsasággal jobban menne
2015. dec. 4. 15:56
 5/10 anonim ***** válasza:

A többi paraméter ismeretében lehetne pontosabban ajánlani, de szerintem egy ilyen procit windowssal terhelni mazochizmus! Én tuti linuxot pakolnék rá, főleg akkor, ha a célközönség kevésbé hozzáértő.

3 féle felhasználó van:

1. típus: nem ért hozzá, megszokásból nyomkodja a menüket és ikonokat. Számára (mégha görcsösen ragaszkodik is hozzá) teljesen mindegy milyen oprendszert raksz, mert tapasztalat szerint sokszor fel sem tűnik, hogy nem windows-t használ! Azt mondod neki, ez az új verzió és belenyugszik. Nekik a linux jobb, mert könnyedén beállíthatók a jogosultságok és "gyárilag" eléggé le van korlátozva ahhoz hogy ne tudjon benne kárt tenni. Ismerősöm gépére 1 éve raktam fel a Linux Mint-et és az egyetlen dolog amit csináltam azóta, az a frissítés volt. Soha nem panaszkodik! Bekapcsolja, használja, működik és nem lassul be. És ez kell a laikusnak.

2. típus: azt hiszi ért hozzá, de valójában lövése sincs. Ők szoktak megszállottan linuxot fikázni és windows guruknak hiszik magukat, mert a letorrentezett oprendszert a letorrentezett 1 gombos aktivátorral aktiválni is tudják. Szerintük az általuk ismert rendszeren kívül minden más rendszer alkalmatlan mindenre. Nekik nem is ajánlanék mást, mert csak ahhoz a rendszerhez van annyi ismeretük hogy teljesen szétverjék rendszergazdaként és hiányoznának a buta kérdéseik amiken itt jókat szoktam röhögni! :)

3. típus: aki valóban ért hozzá (legalább felhasználói szinten) az informatikához. Ők objektíven a feladatnak megfelelően választanak maguknak oprendszert. (ki windowst, ki linuxot, ki osx-et).

2015. dec. 4. 16:31
 6/10 A kérdező kommentje:

ram az bővült, 2ről 4 gigára, deszkát nem tudom hirtelen , mert nem otthon vagyok... :/

op rendszerrel bíbelődés meg ott kimúlt hogy a toshibáék a garancia végett körbe bástyázták még a biost is, rátükrözni sem sikerült az xp-t.felfele lehet update-ezni, szervizes ajánlotta a win10-et, bár én a linuxot többre becsülöm az összes winfostól, a felhasználó tekintetében (éccsanyám mint user :D ) maradt a winfos.. de ha berágat ez a kotla akkor letojom a garit, mert így van egy 3éves garanciával rendelkező semmire nem való ketyere, amugy meg lenne egy alapdolgokra (netezéshez-facebookolni-farmeramázni-skypolni) jól használható kisnotebook.

2015. dec. 4. 16:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Te bizony át lettél ejtve a palánkon! :)

A bios beállításai és az oprendszer cseréje garanciavesztés nélkül szabadon megtehető. Amelyik forgalmazó erről másképp vélekedik az még nem találkozott a fogyasztóvédelemmel! :)

2015. dec. 4. 17:03
 8/10 A kérdező kommentje:

erre gondoltam én is...

válaszképp kaptam azt hogy:

a konfigurációra van garancia, tehát notebook+win8.1(lincenszes) és ha aktiváltad a winfiókot akkor toshibáék +1évet adnak gariba..értelmezhetetlen számomra is, de nem vagyok az a vitatkozós típús :P

2015. dec. 4. 17:33
 9/10 anonim ***** válasza:
kár... pedig megéri vitatkozni! :)
2015. dec. 5. 01:01
 10/10 A kérdező kommentje:

győzelem!

linux lesz ;)

2015. dec. 8. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!