Ha a pcx - en rakatök össze gépet azt mennyi időre szállítják?
Gyakran rendelek pcx-ről. Ha hétfőn megrendelem, (készlettől függően) Csütörtökön vagy pénteken érkezik. Amikor a gépet rendeltem (pénteken), szerdára hozták ki.
Jelenleg egy külső HDD és egy SSD van megrendelve, kedden rendeltem, de még nem kaptam semmit, még annyit se, hogy egyáltalán összeszedték, vagy átadták volna futárnak (ami elég idegesítő).
Általában amúgy így szállítanak pick pack-ra: megrendelem vmelyik napon, köv napon összeszedik a cuccokat, 3. napon átadján, 4. napon kiszállítják az átvevő helyre. Ez közbeeső munkaszüneti nap miatt változhat.
A futárszolgálat 3 nap alatt viszi ki általában.
PCX GYIK:
Mikor veheted át a futártól a csomagodat?
A rendelést követő második munkanapon, ha a rendelésedet az előző munkanapon 12.00 óráig feladtad az oldalon és a futár elér a megadott címen.
A csomag feladásáról e-mail-ben tájékoztatunk, a futártól szintén kapsz egy e-mailt, hogy melyik napon számíthatsz az érkezésére.
A kézbesítés napján már a Posta futárszolgálattal tudsz egyeztetni az átvétel részleteivel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!