Farmville télleg kinyirja a gépet?
Figyelt kérdés
2 GHZ s 2 magos proci, valamint 2 giga ramom van. amint inditom a farmot egyből kapcsol a venti. mindenki irja hogy mivel a flas alapu böngészős játék ez érthető is. viszon nagyon sok embernek tönkrement a gépe ezvégett, vagy a proci vagy a venti mondta be az unalmast. és állitolag nem kőkorszaki gépek voltak. nekem a proci kb 50%-ra megy fel, a ram viszon 70-80 körülire mikor játszok.
a kérdésem hogy mit lehetne tenni hogy ne egyen ennyi mindent.
nem 14 éves kiscsaj vagyok, tudom hogy csak egy játék, mégis többmillioan játszak, és jo kis elfoglaltság.
köszönöm a segitő válaszokat.
2010. márc. 21. 22:38
1/8 anonim válasza:
Én találtam megoldást, ma töröltem magam facebookről, mert nekem nagyon sok időmet foglalta le, és a gépem is megfagyott tőle. Nem érdemes vele kínlódni.
2/8 anonim válasza:
hát eléggé belassul az biztos , de azért tönkre nem megy ha cska nincs baja gépednek elég sokan játszák és nemhiszem hogy bajuk lenne a gépükkel mert akor nem játszanák
3/8 anonim válasza:
Nem sokat lehet tenni, mivel a flash az már csak ilyen, eszi a gépet rendesen. Az Adobe talán egyszer megírja a flasht úgy, hogy az újabb erős videokártyák leveszik a prociról a terhet. De a 3D-s játékok is terhelnek mindent ugyanúgy. A régi gépek ha bemondják az unalmast, azt nem a FarmVille miatt teszik.
4/8 anonim válasza:
Van olyan ismerős, akinek a szó szoros értelmében hazavágta (nem a másfél éves gépét), hanem a Windows-át. Elérhetetlen lett a C meghajtó! Nagy nehezen lementették, újra kellett telepiteni. Állandóan játszott a Farmville-n. Ezek után törölte magát a Facebookról.
5/8 anonim válasza:
Azt nem értem, mi abba a jó, ha idősebb diplomás emberek os akkor boldogok a Farmville-n, ha néhány tojást találnak. Közben állandóan fagy a gépük, mindezt munkahelyen követik el. Komolyan mondom, tiszta óvoda. Letiltottam, mert nincs kedvem állandóan arra a telepre rohangálni, lefagyott gépek és szerver miatt.
6/8 anonim válasza:
Nem a FarmVille nem a Facebook vágja haza a gépet!
A felhasználó nyírja ki a gépet!
Ismeritek a mondást?
Attól, hogy te nem tudsz úszni, még nem a víz a hülye.
7/8 anonim válasza:
Ha olyan programot futtattok, ami megterheli a gépet, az nem baj. Az viszont igen, ha a gép nem áll készen a terhelésre. Például ha poros belül, hamar túlmelegszik, és a túlmelegedés következtében előbb utóbb valami meghibásodik benne. Érdemes rendszeresen (1/2-3/4 évente) kitakarítani a gépet belül is. Ha egy program hozzányúl a gép hűtéséhez a felhasználó megkérdezése nélkül, az a program veszélyes! De nem tehet ilyet egy program, ha van a gépen tűzfal, és/vagy egyéb védelmi szoftver, ami az ilyen programműveleteket megakadályozza.
8/8 anonim válasza:
nekem a procim 55-60 fokra melegszik ha játszok, általában 40-45 közöztt mozog a hőmérséklete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!