Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alaplapom 1600mhz-es...

Az alaplapom 1600mhz-es ram-okat támogat.1866mhz-es ram-okból magától is csak 1600mhz-et használ vagy azt be kell állítani a biosba?

Figyelt kérdés

alaplapom: [link]

RAM: [link]

2015. dec. 2. 15:53
 1/7 Tengor ***** válasza:
Ha tudja kezelni a RAM-okat, akkor automatikusan 1600 MHz-n fogja használni őket. Ha nem tudja, akkor beállítani sem fogod tudni.
2015. dec. 2. 15:55
 2/7 A kérdező kommentje:
A link alapján nem tudnád megmondani légyszíves, hogy tudja-e kezelni a lapom?
2015. dec. 2. 15:59
 3/7 Tengor ***** válasza:

Az alaplap specifikációjában nincs benne, hogy kezeli, persze ez igaz minden 1600 MHz-nél nagyobb órajelű memóriára, mert ezekkel nem tesztelték.

Neten lehetne keresgetni fórumokon, hátha valaki pont hasonló összeállítást rakott össze, de meglátásom szerint nincs sok értelme.

Ha on-line rendeled a cuccot, akkor 14 napod van kipróbálni és ha nem jó, akkor minden indoklás nélkül visszaküldeni.

Ha boltban veszed, akkor meg meg kell kérdezni az eladótól, hogy visszaveszik-e ha nem működne együtt.

2015. dec. 2. 16:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a gyors választ!
2015. dec. 2. 16:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha kipróbálom és nem jó, akkor gondolom a legrosszabb esetben sem purcan ki azért a gép, vagy mire számítsak?
2015. dec. 2. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Kezelni tudja a magasabb órajelű modulokat, de nem fogja gyorsabban hajtani őket mint amire specifikálták.

(De az elmúlt két napban erre a témára vagy három kérdés variáció volt már.)

2015. dec. 2. 16:37
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

Igaz, hogy nem néztem szét túl széleskörűen, de csak egy pár hasonló kérdésre találtam választ, ilyenre nem.

2015. dec. 2. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!