Külső hangkártya játékra, filmnézésre, zene hallgatásra?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Külső hangkártyát keresek. Kb 20 ezret szánnék rá.
De annyi féle van már,hogy nem tudom mi köztük a különbség.
A Creative-nál van az X-fi és a Cinema 2. Mi közöttük a különbség?
Ott lenne még az Asus is. Leginkább játékra kellene,de filmnézésre és zenehallgatásra is használnám. Ami még fontos lehet,hogy csak fejhallgatót használok,abból is egy maxell retro dj.
#ffsfaafasf
2015. dec. 1. 22:30
1/7 anonim válasza:
Egy 5 rongyos fülessel nem lesz jobb a hangzás, hiába raksz be oda bármilyen hangkártyát.
2/7 anonim válasza:
Akkor tán érdemes lenne inkább 20 rongy körül valami jó minőségű USB-s fejhallgatót keresni, abba be van építve a hangkártya is.
3/7 donfetibo válasza:
4/7 anonim válasza:
Én a helyedben inkább vennék használtan egy belsős X-Fi Titaniumot, és egy Beyerdynamic DT235-ös fejhallgatót. 20-ból kijön, és jobban jársz vele. Bár a fejhallgató inkább zenére és filmekre van.
5/7 anonim válasza:
Inkább oszd ketté a pénzt, és vegyél egy normális fejhallgatót is :)
Volt szerencsém hozzá, szerintem nagyon gagyi az árához képest. Pl mediamarktban ki lehet próbálgatni, én is 5 k körül vettem valami Sony-t, sokkal jobb szerintem. Mondjuk 10k környékén is könnyen hallható különbségek vannak, néha még kényelmesebbek is :D
6/7 A kérdező kommentje:
Ertem. Fejhallgató korul milyet vegyek ami jo játékra is? Akkor az x-fi inkabb való játékra mert dinamikusabban skalazza a stereo fülledt 5.1-re? Vagy asus-bol nincs egy jo külső kartya? Hasznaltan nem szivesen vennek semmit se.
2015. dec. 2. 05:24
7/7 A kérdező kommentje:
Rengetegen dicsertek ezt a fülest;de tény egyaltalan nem ertek a zenei dolgokhoz. Minden esetre hasonlo árban levo philips sem volt semmivel sem jobb.
2015. dec. 2. 05:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!