Amd Fx 6300 hőfok?
Figyelt kérdés
4.2 ghz-en van és játék alatt 49-53 fok prime alatt 65-is eléri de játék alatt max 53. A kérdésem az lenne hogy ha felhúznám 4.3-ra és játék alatt lenne 55-58 fok az már gáz vagy a prime alatt mért hőfok is számít? Mert nem nagyon van olyan játék ami 100%on járatja.2015. dec. 1. 20:10
2/6 Stark2000 válasza:
MSI Afterburnerben ki tudod monitoroztatni, hogy a processzor kihasználtsága mekkora / hány fokos éppen. A videokártya fan speedjét még szabályozni is tudod, ha eléggé értesz hozzá (rengeteg bemutató van hozzá, akár magyarul is, egyszerű). :)
Nekem az I3 61-62 fok 93%-os kihasználtság mellett, 70 fok körül lehet veszélyes, de láttam már passzív hűtésű 90 fokos Intel processzort is.. Ha lehet, inkább hűtsed és maradj 70 fok alatt, amúgy meg az alatt nem lesz probléma vele.
3/6 A kérdező kommentje:
50-70% szokott lenni a cpu/cpu threads. De valahol olvastam hogy fx-nél 60 alatt érdemes tartani. De ha játék alatt 60 alatt marad esetleg 60-62, akkor nem baj ha prime alatt nagyobb a hőfok?
2015. dec. 1. 20:26
4/6 anonim válasza:
Mindenképp maradj 70 fok alatt mert onnantól az fx már visszavesz és jóval gyengébb lesz.
5/6 MGéza válasza:
Milyen hűtőd van? Ilyen húzás mellett érdemes befektetni egybe úgy 10E tájékán és jó minőségű hővezető paszta sem ártana, talán kicsit kedvezőbben alakulna a hőfok.
6/6 A kérdező kommentje:
aric freezer 7 pro rev 2.0 de most akarom lecserélni egy mugen 4-re.
2015. dec. 2. 06:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!