Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy "AMD Phenom X4 965 Black...

Ga-Te kérdése:

Egy "AMD Phenom X4 965 Black Edition" (3,4 Ghz) meddig lehet/szabad húzni egy "Cooler Master V8 GTS" hűtővel?

Figyelt kérdés

Konfig:

Alaplap: Asus M5A97 R2.0

Hűtő: Cooler Master V8 GTS

RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR3 1866Mhz

És persze érdemes-e szerintetek mondjuk 4GHz-ig húzni? Továbbá ha beállítom 4GHZ-re és bekapcsolva hagyom a Cool'n'Quiet funkciót akkor ugyanúgy ahogy eddig max. 4 GHz-en fog pörögni? Vagy ajánlatos kikapcsolnom a CoolnQuiet-et de akkor meg ha jól tudom állandóan maxon fog pörögni. Mit tanácsoltok? Tudom, hogy páran írni fogják, hogy nem érdemes mert nem sok teljesítmény növekedést fog eredményezni de úgy vagyok vele ha már van egy komoly CPU hűtőm meg egy húzható procim akkor miért ne pörögjön jobban?

2015. nov. 30. 19:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Tápot nem írtál, egyébként tőlem 6GHz-ig is húzhatod, ha a tápod, az alaplapod és a hűtés bírja.
2015. nov. 30. 19:31
 2/2 anonim ***** válasza:
amíg elindul és stabil addig mehet csak túl sok áramot ne adj neki mert az 1 pillanat alatt kinyírja
2015. nov. 30. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!