Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Video memory stressz test...

Video memory stressz test hogyan kell használni?

Figyelt kérdés

Vettem egy használt Hd 6670 videokártyát.

Játék közben semmi hibát nem produkált.

Youtobe-n 3d mark tesztek nézése közben ,ha teljes képernyőre váltok akkor bekockázódik a kép .A böngésző újraindítása után minden jó megint.Bezáráskor alatta az asztal nem produkálja ezt a hibajelenséget .

Próbáltam a video memória stressz tesztet ,de nem tudom milyen beállításokat kell rajta eszközölni.

Futtattam de induláskor mindig kiír egy ablakot és átáll a képernyő 460×480 felbontásra .A teszt végigmegy hibát nem ad.Ha azonban bejelölöm a use onscreen buffer lehetőséget akkor ontja az error kódokat!

Hibás a kártya vagy azt a beállítást nem kell használni??

2015. nov. 30. 12:30
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem ott valami szoftveres hiba lesz inkább mint hardveres. ha játék alatt nem produkál semmi féle hibát.
2015. nov. 30. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!