Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nvidia Vagy Ati használt kártya?

Nickx199 kérdése:

Nvidia Vagy Ati használt kártya?

Figyelt kérdés

Videókártyát szeretnék újtani, viszont nem szeretnék sok pénzt kiadni egy újra. A keretem 60.000 forint maximum, ezért inkább egy felsőbb kategóriás de használt kártyát veszek. A két jelölt a Gtx 960, és az R9 280 lenne. Teszteken láttam, hogy az Ati kártya a legtöbb esetben néhány fps-el jobban teljesít, viszont majdnem kétszeres az áramfelvétele, és jobban is melegszik. A Gtx 960 halkabb, energiatakarékosabb, kevésbé melegszik és tesztek során nem sokban marad el az R9 után (néhány esetben még meg is előzi az R9-et). A kérdésem az lenne, hogy a két azonos árú kártya közül melyik érné meg jobban? Aki gondolja szempontokat is írjon. Előre is köszönöm :)

[link]

[link]

2015. nov. 29. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:

6000 Ft-tal drágább de szerintem :

[link]

2015. nov. 29. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
1-vagyok R9 380-at újonnan is kapsz! Pl ipon.hu vagy pcx.hu
2015. nov. 29. 18:32
 3/6 BM-Striker ***** válasza:

Ennyiért újonnan kapsz R9 285/R9 380-at, mi mindkettőnél eősebb.

[link]

2015. nov. 29. 18:36
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
az nvidia ra nincs gari? mi az lopot? csak angolul beszel... tolvaj lehet csakis! gari nelkul plane
2015. nov. 29. 19:07
 5/6 Komplikato ***** válasza:
A kérdés azért értelmetlen, mert ha normális nem lehúzós hirdető oldalon nézed a hirdetéseket, akkor azt érdemes venni amelyik a legnagyobb teljesítményt nyújtja a téged érdeklő játékokban megadott pénzért. Ez meg tök véletlenszerű. És persze érdemes olyan használt cuccot venni amire minimum 6 hónap bolti garancia van még. Amikor én néztem 25.000 környékén, akkor lecsúsztam nem egy 7850 2GB kártyáról mert ennyiért nyilván egyből viszik, szóval erősen mázli kérdése is. Most pl. hardveraprón a 290/290x kártyákból ige érdekes áron lehet néha szerezni. Körbe kell nézni hasonló áron mi van a zöldek oldalán.
2015. nov. 29. 19:12
 6/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

GTX970 t nem hiszem hogy 60 korulin barki is eladna

hisz az nvidia az Isten az amd meg a Patas Ordog

szoval a lenyeg hogy nvidiat mindeg sokkal dragabban aruljak altalaban kint az amd t

de egy 290/'290X re varni tenleg erdemes lenne

2015. nov. 29. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!