Hol kaphatok ilyen monitort (mert én nem találok)?
Figyelt kérdés
- 27-28"
- IPS
- 144hrz
- 1ms válaszidő
- HDMI bemenetek
Olyan 150000ft környékén?
2015. nov. 29. 15:37
1/9 A kérdező kommentje:
ASUS VG278HE Monitor
Ez a monitor megfelel minden kritériumnak, de nem IPS.
Melyik a jobb?
TN, 144hrz
vagy
IPS, 60 vagy 75hrz
Nem nagyon értek hozzá.
De nekem a kép minősége a fontos, illetve hogy FPS-nél meg MMO-nál ha rángatom az egeret ne torzuljon, homályosodjon a kép. Illetve hogy semmi gond ne legyen a képpel.
2015. nov. 29. 15:55
2/9 anonim válasza:
Nem is fogsz. IPS mellett 144Hz ritka, és ha van is, 200 körül kezdődik.
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem kell a 144hz -re nagyon rápörögni. 100hz felett már nincs szignifikáns különbség. IPS re viszont érdemes áldozni. Szép képe van.
4/9 A kérdező kommentje:
BTURBO aki sokat FPS-ezik ő mutatta, hogy a 60hrz-s monitornál ha gyorsan húzza az egeret akkor torzul a kép. Miközben a 144hrz-en tiszta marad.
2015. nov. 29. 16:16
5/9 anonim válasza:
ahogy az előttem lévő válaszoló írta, az ips-nek sokkal szebb a képe... egy ideig nekem egymás mellett volt egy TN és egy IPS paneles monitorom, és az előbbi színe a másik mellett elég erősen sárga volt (pedig korábban amikor csak azt használtam, arra sem panaszkodtam)
6/9 anonim válasza:
a tn jellemzően gyorsabb, az ips pedig sokkal szebb... ez a kettő van, neked kell döntened
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor választani kell a szép kép és a gyorsaság között?
2015. nov. 29. 16:23
8/9 A kérdező kommentje:
Bár én főleg MMO-zok és Mortal Kombat-ozok.
Nem tudom ilyenekre melyik a jobb.
2015. nov. 29. 16:24
9/9 anonim válasza:
Inkább a kép minőségére áldozz, 60hz egyébként több mint elég, nem veszed észre a különbséget ha nincs melletted egy 144hz -es.
A torzulás kifejezés meg nagyon - nagyon erős túlzás.
De
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!