Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Max 10 k-ért billentyűzet?

Max 10 k-ért billentyűzet?

Figyelt kérdés

Ennyit szánok rá.

Szempontok: minél könnyebb lenyomhatóság , multimédia gombok. Esetleg világítás de nem olyan fontos.

Ha sokkal könnyebb lenyomni akkor lehet slim is.

2015. nov. 29. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
2015. nov. 29. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Profi játékosok ettől vállnak profivá,csinos billentyűzet= skill *-*
2015. nov. 29. 15:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Drága #2-es: Ismerjük egymást??? Szerintem nem... Honnan tudod hogy én milyen játékos vagyok? Ha jó akkor miért ne lehetne egy jobb perifériám. Ha meg noob vagyok akkor is miért baj hogy van egy jobb perifériám? Ráadásul amit írsz hazugság (és sértő...) ,mert igenis jobb lesz valaki egy jobb billentyűzettel , egérrel nem?? Magasabb dpi, jobb kényelem, stb tehát jobban könnyebben játszik, vagyis eredményesebb tehát JOBB.

Ha már itt tartunk , gondolj bele őszintén te mennyire vagy jó? Nem vagy esetleg te a noob ? Mert ők szoktak a llegtöbbet ilyenek lenni... Ha meg olyan nagy pro vagy akkor miért nem segítesz ahelyett hogy csak lepocskondiázol? Örülj ,magadnak hogy jobb vagy és bosszants másokat máshol!!!

2015. nov. 29. 16:00
 4/6 A kérdező kommentje:
#1-es : Minden oldal oldal azt írja magyar de én nem látom rajta a magyaros betűket. (ha ráközelítek túl elmosódott...) Tényleg magyar?
2015. nov. 29. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Tehát jobb leszel a mechanikus bill.-től vagy a ledtől ^^ és a 15k-s billentyűzeten miután lenyomtad a gombot az mást és jobbat csinál mint a 2k-s ,mikor beviszi a 2312431e2kx3k2c 3ix2 kódot vagyis "előre egy egység" Kappa
2015. nov. 29. 20:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Most bíztatni akarsz #5-ös (netán a #2-es vagy???) hogy jó az apukám asztaliján levő kb. 1000 ft-os billentyűzet is?? :D

Kihangsúlyoztam hogy a led nem feltétlenül kell hanem csak bónusz...

Annyit nem akarok költeni billentyűzetre hogy mechanikus legyden nem ér annyit.

15 k-s billentyűzetet sem akarok. (látom jól átolvastad a kérdést...)

Ismét leírom hogy (de a legjobb ha elolvasod a #2-re a válaszom) a jobb billentyűzettől igenis jobb leszek mert kénylemesebb, könnyebben , gyorsabban lenyomható számomra, tehát egy pici hajszállal ettől (de nem főleg ettől!) gyorsabban fogok reagálni, vagyis eredményesebb leszek tehát JOBB.

Ui.: Mi az a kappa ?? :D Annyira sok helyen látom.. (Most nyilván kapni fogok egy választ ahol leírod hogy hogyan merek fellépni az internetre úgy hogy ilyet nem tudok, hogy hogy nem tudtam meg máshonnan, miért nem néztem utána máshol ,stb, de ahelyett hogy írnál egy őrvokáló választ le is írhatnád hogy mit jelent.) (Ráadásul a jelentésmegmagyarázás max. 1 mondat, míg a provokáció sokkal több , tehát mindketten jobban járnánk és akkor még valamilyen választ is adnál ha már ezen oldalon vagyunk...)

Ui: Ha ez netán egy vicces trollkodás volt amin nem kéne így felhúznom magam hanem viccesen kéne szitkozódnom akkor sajnálom de az egyik barátom öccse rászoktatott a rendszeres trollkodásával hogy így kezelem ezeket :D

2015. nov. 29. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!