Jó lenne ez a konfig ehhez a gépházhoz? Többi lent
Szóval jó lenne ez a ház : ( [link] ) A gépem konfigjához?
Gép adatok:
alaplap : ASUS B85M-G
Proci: Intel Core i5-4590
RAM: 8Gb Kingston (2x4)
Videó kártya : Gigabyte GTX 970 Windforce g1
Táp : Corsair 450W VS450
Ha nem akkor milyen házat ajánlanátok persze nem túl drágát :)
Előre is köszönöm !
jól szellőző, bár nvidiak nem melegszenek annyira mint amd-s vga társaik. Én jobban szeretem a vg4-et mert ott 4 usb van elöl.
tápból az pont nem a combosabb fajta, inkább thermaltake hamburg 530w-ot ajánlanám, vganál meg egy sapphire r9 390-et.
Alaplap ízlés kérdése, én atx méretűeket kedvelem, jobb a hűtésük.
akkor jó lesz. Viszont azt most mondom, nekem GB gtx 970 g1 gamingem van, ami olyan hosszú mint a windforce, az SSD tároló és a kártya vége közé a kisujjam épp hogy befér (Sharkoon VG4-nél, de az 5 se hosszabb).
Szóval a kábelt pont be tudod nyomorgatni (hogy ne egye meg a venti) és viszlát.
Pedig nem kellett volna sok mindent csinálnod, csak felmenni a hivatalos ajánláshoz:
Vagy teszteket nézni egy megbízható forrásból. Persze el fog indulni, csak mondjuk nem 6 évig fogod teljesítményromlás nélkül használni a számítógépet, hanem mondjuk másfél évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!