Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet hogy elrontottam a...

Lehet hogy elrontottam a videókártyámat?

Figyelt kérdés
Egy Palit GTX 960 Jetstreamről van szó az a helyzet hogy nem igazán mentek rajta a játékok és kicsit meghúztam feszültséget nem állítottam afterburnert használtam és a gpuhoz asszem először 250Mhz a memóriához 400Mhz-t adtam de így nem tudtam egy játékot sem elindítani mert azonnal összeomlott a driver aztán valahogy kisakkoztam hogy mennyivel "stabil" és úgy játszottam egy darabig aztán elkezdett szaggatni a gép videók alatt játékok közben meg a hangfal is ilyen fura zógást ad ki magából minden akadásnál

2015. nov. 28. 17:41
1 2
 11/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ja irtad gephazat

az legalabb alsotapos... ha nem is egy ar/ertek bajnok

2015. nov. 29. 04:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Nah bf4eztem egyszercsak kikapcsolt most meg be se akar már kapcsolni am gyári orejelen a vidikarit jarattam furmarktal fel oran keresztul es nem volt gaz
2015. nov. 29. 14:48
 13/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ha nem kapcsol be megolted Kenny t

Keni a tapegyseg

mast nem igazan tudsz csak egy uj jo normalis es tuningra elegseges tapot venni

amig nincs ra penz addig nem tudsz mit tenni

lehetne szenvedni ezzel a tappal de ha eletrekell az nem jelenti azt hogy hibatlan is mindene...

szoval ha veletlen nem ment még semmi tonkre akkor csak ezt kockaztatnad

20ezer korul ilyesmi tapokat kellene:

Antec HCG-520

Antec NeoEco 520

SeaSonic (S12II) 520

be quiet! Pure Power L8 530 CM

olcsobban ilyesmik:

XFX Pro 450

Evga 500B (Bronze)

es ha most nincs akkor egy alsotapos gephazra is mielobb szukseged lenne

tobbit mar leirtam...

2015. nov. 29. 15:06
 14/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ja gephazat irtad es mar latam is :D

oh kenny ! :D

szoval akkor egy tap

ezt meg probald arulni hibaskent

alkatreszkent megvehetik

hardverapro.hu (vagy bontoba is probalhatod)

vagy pl ha garis... de gari viszadobja szerintem azzal hogy nem kellet volna mikrohullamu sutobe tened 1 napra 2kW os fokozaton...

2015. nov. 29. 15:12
 15/15 A kérdező kommentje:
15 perc intenzív gombnyomogatas után beindult most raszabaditottam az everest stabilitás tesztjet a procira meg kozben megy furmark eddig semmi prici 75 gpu 70 dok
2015. nov. 29. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!