Miért nem megy a pc?
Figyelt kérdés
Nem tölt be semmit ,még azt sem írja ki hogy van valami a pc-vel.......Se nem bootol...........egy szóval semmi...
Mit tegeyek mi lehet a hiba?
2015. nov. 28. 14:47
2/11 A kérdező kommentje:
Alaplap:Intel Hazelton D865GVHZ
CPU:Intel Celeron D2.26GHZ
RAM:DDRSD 2X512MB
HDD:Samsung 80GB
TÁP:Mercury MKP-3450 350W
2015. nov. 28. 14:52
4/11 A kérdező kommentje:
Nincs
2015. nov. 28. 14:58
5/11 anonim válasza:
6/11 MGéza válasza:
Őszinte leszek hozzád, én nem tennék vele semmi. 10-15E forintért kompletten kapsz olyan használt gépet, ami fényévekkel lekőrözi ezt a nyugdíjas masinát. Az a gyanúm, hogy egyszerűen kiszolgálta az idejét szegény. Béke poraira.
7/11 MGéza válasza:
De egyébként bios post képernyő bejön? Ventik felpörögnek, csinál egyáltalán valamit?
8/11 MGéza válasza:
mezeimark01, mond neked van róla halovány fogalmad hogy milyen gépről beszél a kérdező? Mert én úgy látom, nincs. Ebbe nem fog pci-e kártya belemenni!
9/11 A kérdező kommentje:
1.mennek a ventlátorok
2.világít a floppy olvasó jelző fénye(egyfolytában).
3.semmi nem jön be a képernyőn.
2015. dec. 7. 18:32
10/11 A kérdező kommentje:
Hát a ,,szegény nyugdíja s masina´´ sok mindent túl élt,egyszer mikor a pc-t tiszítás után raktam össze a Prociba sikerült egy kicsi szabályos lyukat szerkesztenem.
Na és a sok virusirtás volt a legjobb meg a sok kék halál maga volt a gyönyör.
2015. dec. 7. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!