Miért nem kapcsol be elsőre a PC-m?
nekem ugyanez volt, igaz ott magátol újraindult, de hasonló hibákat adott le nekem is.
Megpurcant az egyik RAM slot.
RAM slot.
Ugyanez van nekem is!
Alvó módból nem tér vissza soha! Vagy ha igen akkor előbb utóbb meghal a ram foglalat.
Kezd el cserélgetni a RAM slotokat, készíts egy lisátát, amelyben minden lehetséges variációt leírsz és mindegyiknél felirod, hogy mi a hiba! :)
Kapcsold ki a gépet, és csak is úgy rakd át a ramot, különben csak még több kárt csinálsz.
Kikapcsolt állapotban átrakod és elindítod. És nem használod többet az alvó módot, mert tönkrevágja a RAM-ot. Nem tudom miért.
Rakd át a RAM-ot másik slotba és próbáld meg elindítani. Elsőre nem biztos, hogy egyből elindul, mert akkor érzékeli, hogy másik helyen van a RAM, de ha második alkalommal egyből elindul, akkor siker!
Ui: Ha ezek után sem jó, akkor az alaplapi gombelemet kiveheted, CMOS-t lehet resetelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!