Ehhez a konfighoz milyen alaplapot ajánlotok max 60. 000 Ft-ig?
Processzor:INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 BOX
Hűtő:THERMALRIGHT Macho 120 Rev.A
Videókártya:MSI GTX970 GAMING 4G PCIE
Ram:CORSAIR 16GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL10 KIT
SSD:SAMSUNG 500GB 850 EVO SATA3 2,5
Táp:FSP Raider 550W
Ház:CORSAIR Carbide Series SPEC-01 ablakos
gephaz nem igazan tetszet mikor nezegetem, nem a kinezete miatt, bar jobban megkellene nezni :D...
1151 re jobb lenne epitkezned ilyen kilatasokkal,..
ssd meregdraga lehet ilyen arban mar ha a pro nem nagyon dragabb erdemesebb talan azt
tapegyaegbol mindenkepp egy sokkal jobb kellene konfig arahoz es tuninghoz merten cseppet se lenne tulzas egy SeaSonic Platinum vagy ezzel egyenerteku vagyis 40-50ezres tap...
980 ra ha van kereted abba beruhaznak...
Z97 es lapot keresel hez amit gondolsz a te igenyeidnek megfeleloen, de persze amiket emlitetunk azt meg kelene valtoztatni
1151 en Z170 es lapot kelene keresned
akkor ha belepos tap kell "mert MOST még" nem tuningolsz, nem is ez szamit hanem a kesobb
akkor legalabb be quiet! Pure Power 530 CM re kellene beruhaznod pl.
na de mindegy "te tudod"
maga az osszeallitas pazarlo es ertelmetlen bar felhasznalasi celt nem irtal de eddigiek alapjan es 60 ezres lap alapjan ertheto hogy celtol fuggetlenul egy nagy osszedobalas az egesz...
Szia
Köszi a választ,kérlek részletezd nekem,hogy miért összedobálós és céltalan az összeállítás?Csak kiváncsiságból.
Az én szemszögemből:
nekem is így van a proci, videokártya, táp és feleslegesen nagy (persze sose árt, ha van).
Ha most venném, már biztos r9 390-et vennék (vagy másból olcsóbb cuccok és kijön simán r9 390x), valamivel erősebb és több a vramja ami később, komolyabb grafikai dolgoknál jól jön.
Emellett ha ennyit adsz ki, akkor lehetne már 6. genes is (1151 foglalatos). Valamivel tartósabb lesz, pl 6600k meg mellé egy asrock z170 gaming k4, k6 alaplap.
SSD-ből minek akkora? van mellé HDD? Mert komoly programoknál még megértem, nekem is a 3d-s tervező programok ssd-n vannak és látványos a javulás, de játékoknál csak gyorsabban tölt be 2 pályarész közt, arra pazarlás. Inkább 120, max 240 gb-os ssd mellé 1-2 terás hdd adat tároláshoz.
RAM embere válogatja. Munkára jobb lenne 8gb + i7 meg egy 30as alaplap.
Ház meg ízlés kérdése, én biztos nem venném meg, de ha neked ez tetszik, akkor hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!