Nvidia gtx 960 2 gb vs radeon r9 380 4 gb. Melyiket és miért?
Árban ugyanaz.
A radeon 4 gb-os és a játékok egyre több vram-ot igényelnek tehát hosszútávon kifezetődne a több vram.
Az nvidia viszont jobban támogatja a játékokat.
Nem akarok háborút a 2 ,,videópárt" közt, csak le akarom dönteni melyiket érdemesebb belerakni asztaliba.
R9 380 4GB jobban teljesít átlagban,így az a jobb vétel.
Hosszútávon viszont szintúgy jobb döntés a 380
960 4GB is van ugyan ugy ennyiert max keresni vagy varni kell
ellenben... muszaj bonyolitani? az egyiket megveszed, azonos kategoriat kepviselnek
4GB al hosszabb tavon jobban jarsz
ugyis egy low profile passzivhutesu 960 4gb ot is gtx980 szintre tudsz huzni
:D
a lenyeg az hogy szerintem ha nvidia t akarsz egy 3 ev garis legalabb 2ventis 960 4gb 65ezerert best buy
380 4gb best buy -abb tole de az most mas kerdes ha te nem szeretned...
ugy ertem a 4GB os 960 jobban megeri mint egy 960 ÜBER ULTRA OverDosed super edition of 2018...
picit te is tudod tuningolgatni barmelyik epkezlabat illetve vram limit miatt kesobb ugyis lejebb kell venned a grafikat hiaba tud mondjuk dupla fps t is, igaz igy megtobbet fog ellenben nem lesz olyan szep a jatek
4K textura pack meg Quad 8K model pack...
#6-os és #7-es: Ha majd később szükség lesz rá tuningolni is fogom mint az állat.
Ha jól értem az Nvidiával gyengébb grafika kell mert nem használja mind a 4 gb-ot (csak 3,5-öt) ezért lejjebb kell vennem a grafikát hogy bírja a kártya és ettől több lesz az fps-em??
Ez bármilyen kártyára igaz... Ha lejjebb veszem a grafikát mindenhol több lesz az fps-em.
Azért írtam 2 gigás nividát mert tudtam hogy nem használja ki mind a 4 gigát.
Tehát ezzel eldőlt a kérdés hogy a több vram többet ér vagyis amd???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!