Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nvidia gtx 960 2 gb vs radeon...

Nvidia gtx 960 2 gb vs radeon r9 380 4 gb. Melyiket és miért?

Figyelt kérdés

Árban ugyanaz.

A radeon 4 gb-os és a játékok egyre több vram-ot igényelnek tehát hosszútávon kifezetődne a több vram.

Az nvidia viszont jobban támogatja a játékokat.

Nem akarok háborút a 2 ,,videópárt" közt, csak le akarom dönteni melyiket érdemesebb belerakni asztaliba.

2015. nov. 28. 02:41
 1/8 anonim ***** válasza:

R9 380 4GB jobban teljesít átlagban,így az a jobb vétel.

Hosszútávon viszont szintúgy jobb döntés a 380

2015. nov. 28. 02:46
 2/8 anonim ***** válasza:
R9 380 4GB, megéri, erősebb is, képes kihasználni a 4 gigát.
2015. nov. 28. 02:49
 3/8 anonim ***** válasza:
A pontos modelleket le tudnád írni? Mert hiába van az, hogy általában az R9 380 jobb, de egy EVGA 960 SSC a teszteken egy R9 380x szintjét hozza, míg egy referenciakártya nem igazán tud versenybe szállni.
2015. nov. 28. 04:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Konkrét típusom nincs, 65 k körül néztem a kártyákat. Ilyen árfekvésben melyik a jobb?
2015. nov. 28. 04:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Erre nem tudok mit mondani, csak azt, hogy nézz teszteket. Az árak pedig folyamatosan változnak, úgyhogy erre nem lehet válaszolni, mert másnap más lesz a jobb.
2015. nov. 28. 04:51
 6/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

960 4GB is van ugyan ugy ennyiert max keresni vagy varni kell

ellenben... muszaj bonyolitani? az egyiket megveszed, azonos kategoriat kepviselnek

4GB al hosszabb tavon jobban jarsz

ugyis egy low profile passzivhutesu 960 4gb ot is gtx980 szintre tudsz huzni

:D

a lenyeg az hogy szerintem ha nvidia t akarsz egy 3 ev garis legalabb 2ventis 960 4gb 65ezerert best buy

380 4gb best buy -abb tole de az most mas kerdes ha te nem szeretned...

2015. nov. 28. 08:57
 7/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ugy ertem a 4GB os 960 jobban megeri mint egy 960 ÜBER ULTRA OverDosed super edition of 2018...

picit te is tudod tuningolgatni barmelyik epkezlabat illetve vram limit miatt kesobb ugyis lejebb kell venned a grafikat hiaba tud mondjuk dupla fps t is, igaz igy megtobbet fog ellenben nem lesz olyan szep a jatek

4K textura pack meg Quad 8K model pack...

2015. nov. 28. 09:01
 8/8 A kérdező kommentje:

#6-os és #7-es: Ha majd később szükség lesz rá tuningolni is fogom mint az állat.

Ha jól értem az Nvidiával gyengébb grafika kell mert nem használja mind a 4 gb-ot (csak 3,5-öt) ezért lejjebb kell vennem a grafikát hogy bírja a kártya és ettől több lesz az fps-em??

Ez bármilyen kártyára igaz... Ha lejjebb veszem a grafikát mindenhol több lesz az fps-em.

Azért írtam 2 gigás nividát mert tudtam hogy nem használja ki mind a 4 gigát.

Tehát ezzel eldőlt a kérdés hogy a több vram többet ér vagyis amd???

2015. nov. 29. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!