A Chieftec elfogadható minőségű tápegységmárka?
miert jo ennyire sporolni a tapon
a 960 melle a CTG még csak-csak
de a 40ezerel (vagy tobbel) dragabb (tehat majdnem duplaja...) 970 hez egy 15ezer alatti tap?...
minimum amit vennék 970 hez az a
be quiet! Pure Power L8 400
ez 15 koruli is szoval nem egy meregdraga tap...
A fiam gépében egy i7-4790 processzort egy GTX970 videokártyával 16GB RAM-mal egy FSP Everest 400W táp szolgál ki lihegés nélkül, fütyürészve.
Pedig az összes harcimarci játék be van ám fogva.
Csak azt akarom mondani, hogy egy osztott +12V ágú áganként 18A terhelhetőségű táp is kényelmesen elbír ilyen teljesítményigényű vassal.
Én azt pontosan tudom, hogy sokkal kényelmesebb egy osztatlan +12V-os ágú táp - és pl. az általad javasolt típust magam is jónak tartom -, de az ilyen jellegű kérdésekre adott válaszokból általában süt egyfelől a sznobizmus, másfelől a hype.
Én egyszerű válaszolóként csak annyit tehetek, hogy konkrét tapasztalaton keresztül elmondom, hogy nem kell akkora feneket keríteni dolgoknak. (Igaz elbagatelizálni sem kell.)
#3 L8 400 is oszott agu es kicsi is mellesleg relative igazan olcso es fps belsos is...
vagyis nem tudom mire gondoltal hypno :D mert
senki nem ajanlott tulzasba eso dolgot még watt ban sem
netan ha kersenel maradunk Chieftec bol talan A-135 400/450/500 as tapokkal erdemes kiserletezni ezek szinten 15ezer koruliek (vagy legalabbis anyinak kellene leniuk)
mas kerdes hogy en nem kiserleteznék es egy meregdraga (persze ar/ertekben nem rossz) vga ala ilyen olcso tapot ne ajanljuk akkor se ha mi fele olyan olcsot is hasznalunk vele (foleg ha nem sok-sok tizezresrol van szo
csak arra akartam kijukadni a 970/i7 az nem sznobizmus?
kerdezo sem biztos hogy csak jatszana (ha a munkaval akarnal takarozni)
Sziasztok
Nem, a 970/i7 (88K/70K)az nem sznobizmus.(Sznobizmus a GTX980 lett volna 140-150 ezerért FullHD-s játékra.)
Viszont a "drága géphez drága házat és tápot, mert milyen snassz már ha olcsó", az igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!