Egy asrock b85 anniversary alaplap olvas 4x 4gigás ramot?
Figyelt kérdés
Rosszul rendeltem meg mivel nem 2x8 gigás hyperX fury ramot rendeltem hanem 4x4 gigát. Azt látom hogy az alaplapban 4nek van heyle, de ezt én mindig úgy tudtam hogy 2 a ddr2-es a másik a ddr3-as ramoknak jó. Vagy ez talán félre informálás volt? Szóval van két világosabb meg két sötétebb hely a ramoknak.2015. nov. 27. 00:03
11/11 A kérdező kommentje:
Az angol tudásom elég gyér. Magyarul nem volt leírva. Képek alapján meg becsavarzotam mindent. xd Azt hogy mit hová kell dugni az alaplapon nagyjából vágtam, de a felénél észre vettem hogy a kábelekre is rá van írva XDDD. Nem nagyon fogok készen venni gépet, elszórakoztam vele.Szép nyugis munka közben pörgött a rap és a vizipipa. xd Köszönöm a segítséget mindenkinek.
2015. nov. 27. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!