Elég ennyi háttértároló?
Átlagosan "gamer" gépben elég 128SSD rendszernek + 1TB HDD 7200RPM elég?
Csak mert ha töltök le+steam is vannak játékok akkor is elégnek kell hogy legyen? Tudom felhasználó függő, de aki ezt olvassa, annak elég?
Nem szeretném az asztalomon tele legyenek a játék ikonjai, de ha most megnézem pl.: GTA V magában 50Gb!
És itt amiket írtok össze "gamer" konfig ott 128SSD+1TB HDD szokott nagyrészt lenni.
10 gb os jatekokbol modjuk 20 at felnyomsz akkor mar a negyede betelt
es mai jatekok kozt nem csak a gta v ekkora hanem majdnem mind
20 jatek nem is sok es ha mind mai akkor ez pont teletom 1TB ot
es akkor a filmek... 4K felbontasban anyit foglalnak mint egy mai jatek vagy tobbet
Ez nagyon attól függ, hogy milyen játékok.
Vegyünk egy példát:
Amit említettél: GTA V feltelepítve 50GB, és ehhez jön még a telepítője is ami kb 45GB.
Ha emellett még játszol esetleg a Final fantasy XIII , ami feltelepítve 60GB és hozzá még 55GB telepítő.
Csak ez a 2 játék 210GB.
Nálam pl fent van ez a 2 játék.
Én azt mondanám, hogy kezdetben elég az 1TB HDD.
Szia. Nekem is így van 128 ssd+ 1 tera vinyó. Viszont ,én is nagy dilemmában vagyok mert most készülök pénzt költeni! Vagy 3 tera merevlemez (sajnos nekem helyből sosem elég)
vagy egy 256 gb m2pcie ssd. Egyenlőre én sem tudok dönteni.
Természetesen ha lenne pénzem űűűűű akkor 2 tera ssd rendszer+játékok+ vagy 4 db wd black 6 tera! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!