Vettem egy uj cyberpoerpc-t boltbol, de se a monitor, se a tv nem erzekeli?
Figyelt kérdés
Szoval most vettem egy vadi uj gepet boltbol. CyberpowerPC 2227 Video kartyam Geforce GT 720
Szoval be kapcsolom, a ledek vilagitanak ra dugom a billentyut , az egeret azok is vilagitanak. A video kartyaba be dugom a VGA a monitor azt irja hogy no signal. Ok. Masik monitor, masik VGA kabel no signal. HD TV HDMI kabel, no signal. HD TV VGA kabellel no signal. Nem tudom mi van, minden portot megprobaltam. Felhivtam a gyartot, meg az oldalt ahol vettem mind 2 technikus azt mondta, hogy vegyem ki a video kartyat aztan tegyem vissza. Viszont az meg ugy osszevan rakva, hogy szinte hozza ferhetetlen. 3 csavart ki tudtam csavarni de a 4 sehogy se ment. Ma megprobaljam szerintetek az a baja ?
2015. nov. 25. 19:32
1/1 A kérdező kommentje:
Ok ki derult hogy a video kartyaval van a gond a ceg ahonnan rendektem azt mondta h 2 het mulva tudjak ki cserelni. Azt mondtan ok de nagyon haragszom rajuk es biztos , hogy ertekelesben minuszat kapnak. Szovala problema a video kartyaval van. Szerintetek meg tudnam javitani az a gond higy nem ad kepet.
2015. nov. 27. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!