MSI R9 380 GAMING 4G GDDR5 videó kártyának mekkora táp kel? Elég egy 550W Gigabyte vagy kell neki erősebb?
Coolermaster Elite Power-ben is FSP belső van ennyi erővel,mégsem ajánlott táp.
XFX Pro 450W jó lesz
#10 az mar nagyon regen volt hogy fps belsos is! volt modecom bol
ez egy 650 elnevezesu modu tap 21ezerert
ennyi kb. a raider 550 de nem modu, 23 kb. a raider 650 de az sem modu
es hat a raider is csak a belepo szint legalja tularazva, szoval ha feltetelezuk hogy legalabb valami raider hamisitas van benne akkor sem eri meg
ez is egyik megkozelitese annak amit te irtal itt csak a 650 es matrica diszt fizeti meg igen csak erosen kétes remenyel hogy hatha egy belepos fsp belso van benne
amugy ha az lenne benne biztos eldicsekedtek voln mar vele es ajanlasi listakon is fent lenne
en még nem lattam...
#11 te "biztatasodra" keresgeltem, valoszinu te ezt lattad, ez jo teszt mert felboncoltak a tapot
nos 2008 as teszt az 1000W osnal emlitik fsp t
650 esnel a cwt t
ez esetben milyen cwt belso lehet modu val egyutt? valami corsair vs szeriahoz hasonlo godolom, az olyan jo? szinten a belepo szint legalja...
prohardver mivel ilyen reg tesztelte mar benyomta voln ajanlasi listaira ha olyan jo lenne...
2008 az 7 eve volt... ezota ki tudja mi hogy valtozott de az nem hogy zsakbamacskat nincs ertelme venni, ajanlani meg foleg nem
"FSP belsejű tápokra jellemző a négy részre bontott 12 voltos ág"
ja csak a 4 12v ag miatt emlitetek az fsp t
csak erdemtelenek tartottam olvasgatninis roluk
az 1000 s is CWT s most mar kivancsi lette? azt mennyiert vesztegetik
ahogy elnezem nalunk soha nem is volt
lengyeleknel 30ezer forint kb
400 zlotyi majdnem
30ezerert jo ha egy normalis 650/750 korulit lelsz amit mar tenleg erdemes is ekkora terheleshez hasznlani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!