Mekkora az eltérés a különböző specifikációval megjelent Asus G551 laptopok között?
Laptopvásárlás előtt állok. Megtetszett ez a modell, és ugyan még egyáltalán nem eldöntött, hogy ilyet veszek, érdeklődni szeretnék róla.
Többféle specifikációval jelent meg, nyilván eltérő árakkal.
Hosszú időre tervezem, tehát hacsak nem nyerek a lottón, nem cserélem le 2-3 év után.
Különösen az érdekelne, mennyit számít (és mennyit fog számítani) például, hogy az egyikben i5-ös, a másikban i7-es processzor van, illetve hogy az egyik videokártyája csak 2, míg a másiké 4 gb-os.
Nyilván sokat számít, de megéri azt a pár tízezer forintot még összespórolni, vagy nem ér annyit, ha szűkös rá a keretem?
Válaszokat előre is köszönöm.
i7 túlmelegszik játék közben ebben a gépben.
i5 gyengébb, de nem melegszik túl, és a 960m mellé bőven elég.
960m/860m/950m/850m esetében mindegy, hogy 4gb-os vagy 2gb-os.
Én tudom ajánlani a gépet, nekem is ilyen van i5-tel.
Esetleg megvárhatod N552VW-t is ami mostanában jön ki.
Igazából nem a legmodernebb, legnagyobb igényű játékokkal játszok, gondolom, ha kisebb teljesítmény kell neki, nem melegszik túl.
Viszont sokáig nem szeretném lecserélni, de nem értek a számítógépekhez, és nem tudom, mennyit számít az a plusz 2 mag hosszú távon..
A nagy terhesénél jelentkező thermal throttling miatt sem sokat.
Egy ekkora notebook-ba túl van méretezve az i7.
Értem, köszönöm szépen a válaszokat :)
Ha már ilyen mázlim volt, hogy pont ilyen masinád van, megengednék magamnak még egy kérdést ezzel kapcsolatban. :)
A wifi-jéről rosszakat hallottam, 1-2 szobával arrébb felére csökken a sebesség, ilyesmit.. ezt Te is tapasztalod, és ha igen, van rá valami egyszerűbb megoldás?
Én különös problémát nem tapasztaltam vele.
Van egy szoba otthon, ahol miden eszközzel szar wifi, máshol normális jelerősség. Munkahyelyen szintén nem volt gond a wifi-vel.
De ez függ az adott lakástól, router-től, és net kapcsolattól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!