A BIOS beállítások miért nem működnek Windows alatt?
Figyelt kérdés
Amit a biosban beállítok pl. Cpu-nak értékeket, amik korábban beton stabilan működtek most a cpuZ, aida 64 szerint, és játékok alatt is kimonitorozva a gyári értékeken működik minden. biosban pedig mutatja az általam megadott órajelet, valamint az ehhez szükséges feszt és szorzót, mindaddig még én azt meg nem változtatom, de egyszerűen a windowsban a gyári értékek vannak! Akármit módosítok a biosban érvényüket vesztik a windowsban! Mi lehet ennek az oka?
(Nem tudom van e köze hozzá, de win 7 és 8.1 alatt semmi gond nem volt,működtek az oc profiljaim, vagy más egyéb beállítások a cpu-nál, win 10re váltás óta vettem ezt észre!)
i7 3770K
Asrock Z77 extreme4
köszönöm
2015. nov. 24. 11:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!