Tápegység, használtat vagy újat?
Figyelt kérdés
Szóval találtam egy elég jó árban egy
Fractal Design Tesla R2 650W 80+ GOLD - tápegységet, 1 hónap próbagarival ami használt. Szerintetek jó psu, ha visszafogottabb tuningot akarok? (msi gtx 980, i5-4690, msi z97 gaming 3) - procit 4,5 alá akarom majd belőni.
Vagy esetleg jobban megérné egy új, 5 év garis
XFX TS-550W Bronze Certified ?
(Ugyan annyiért)
Előre is köszi!
2015. nov. 23. 14:26
1/4 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg Enermax Revolution X't 530W 80+ GOLD ?
2015. nov. 23. 14:28
2/4 anonim válasza:
Azt a tápot nem ismerem, nem tudom milyen, de én tuti, h nem vennék olyan tápot amin 1 hónap gari van... (min. 3 hónap nálam a használt cuccokra vonatkozó "igényem"...)
3/4 anonim válasza:
Nagyon jó minőségű tápegység mindkettő, és habár tényleg egy kicsivel jobb a tesla, mint a bronze ts, azért 5 év garancia különbség nincs köztük, én az xfx-et venném.
4/4 A kérdező kommentje:
Alapjáraton nem akarok tuningolni semmit, majd esetleg idővel de akkor is csak minimálisan. Kicsit jobb ötletnek tartom én is az xfx-et.
2015. nov. 23. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!