Miért szaggat maxon a Far Cry 3?
Figyelt kérdés
Van egy HD6670 1GB sapphire edition gddr5ös videó kártyám.
A Far Cry 3at lazán el kéne vinnie de magasabb beállítással akadozik. A processzorom egy Intel Dual Core E3400 2.6GHz (2mag).a procceszor miatt akadozik?!
2015. nov. 22. 19:56
11/19 anonim válasza:
Én ezzel tisztában vagyok , de ez sem változtat a tényen , hogy az a vga jelenleg alsó középkategóriát képvisel , sőt még azt sem mert az a 7770 , ami 15-20%-al erősebb , de az sem egy erőgép.
Lehet hogy far cry 3-hoz elég lesz , de rengeteg játék ( nem assassins creed-re gondolok , meg nem gta 5-re ) pl. bf4 , gta 4 már sajnos nagyon is megizzasztja a vga-t , ezért mondtam , hogy akkor ha cpu-t cserélsz , akkor vga limited lesz.
12/19 anonim válasza:
720p-re viszont valóban elég még kompromisszumokkal a vga.
13/19 anonim válasza:
Az FX 6300 már egy jó proci. Annak felel meg a teljesítménye, amit írtam: első-második generációs i7 procinak. Amellett már talán gyengébb vga is labdába rúg maxon is a FC3-ban, de még 1024x768 mellett sem jósolok többet átlag 30fps-nél.
14/19 A kérdező kommentje:
Hát oké :') R7 240 és 250 közötti kártyárol beszélünk.. Nem kell alá becsülni ennyire
2015. nov. 22. 20:48
15/19 anonim válasza:
Nem becsüljük alá , ismerjük a hardvereket , te becsülöd túl egy picit.
18/19 A kérdező kommentje:
Ddr3as a v2 de nekem sima van GDDr5.Az AC Rouge Kimaxolva ment a haveromnal. A core to quad q9300 43&% marad alul az FX6300tol. Szóval nem lesz gond :) köszönöm a segítséget érdekes volt ez :)
2015. nov. 22. 21:13
19/19 anonim válasza:
Jó rendben , senki sem tilthatja meg neked , hogy sztárolj egy alsó kategóriás , belépőszintű vga-t , ami az r7 240 és 250 között van , ahogy te is mondtad , tehát valóban alkalmas magas igényű "gamerek" kielégítésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!