A 6. generációs i5-ös processzorok, illetve a ddr4-es memóriák várhatóan mikor lesznek (jelentősen) olcsóbbak?
talan az 5. gent nem hagyjak veszendobe bar nem tudom
szoval ha azt kinyomjak majd akkor minimum +1ev kifutasi ideje lesz a ddr3 as platformoknak is
ramot meg ddr2 t is kapni boltba... szoval az nem tunik el egyhamar
a legszebb hogy a 1151 is eltunik egyszer ez sem egy orokos platform annyira nem sikerult ez jol inkabb csak atvezeto
Közveszélyes! Ezt kifejtenéd?
"a legszebb hogy a 1151 is eltunik egyszer ez sem egy orokos platform annyira nem sikerult ez jol inkabb csak atvezeto"
Azt nyilván értem, hogy nem örökös, de az alatt mit értesz, hogy átvezető?
Amennyiben van rá kereted, akkor csakis 1151-be kell fektetni.
Olcsóbbak talán karácsony körül lesznek, illetve el lehet csípni akciókat... mint én:
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 most is 82 körül van... de egyik reggel sikerült elcsípnem egy ajánlatot , ahol az utolsó darab volt, és 56 000-ért sikerült megvennem.
DDR4 corsair vengeance lpx 16GB (4*4) 3000Mhz
Boltban szintén 40 felett van. Neten találtam eladót használtan, az eladó azt hitte, hogy jó lesz 1150-es alaplapra... de nem lett jó :D így megvettem 1 év 10 hó garival 28 000 ért.
A proceszorra félre van rakva a lóvé, egy I7 6700K a cél. csak várom, hogy valahol leessen 110 környékére.
Érdemes építeni, de egyrészt érteni kell hozzá, másrész meg türelem kell, mert egy-egy ilyen akcióval súlyos tízezreket lehet megspórolni.
Olcsóbbak meg egy darabig nem lesznek, max karácsony előtt, de ott meg hamar elfogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!