SEGÍTSÉG! Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Az utóbbi órában, leállítottam a gépem, és mivel a proci nagyon melegedett újrapasztáztam, na azóta nem megy. Annyi volt, hogy leporoltam meg kifújtam a port a gépből, meg új újrapasztáztam. Azóta 1 hosszú és 4 rövid sípszó a bios jelzés és a boot device led világít pirosan.2015. nov. 21. 20:23
11/20 anonim válasza:
akkor nézdd meg a ramokat és vga karit,hogy rendesen érintkeznek e,helyükön vannak e,áramot kapnak e rendesen.
e kettő körül kell keresned a hibát.
12/20 MGéza válasza:
Nem ment por véletlenül valami foglalatba? Az könnyen okozhat galibát.
13/20 A kérdező kommentje:
A vgát áe a ramot megnéztem, azok jók, a cpu-t is az is, nem tudom mi lehet
2015. nov. 21. 21:27
14/20 anonim válasza:
ellenőrizz át mindent.
ha két ram van,egyet vegyél ki,úgy indítsd,ha van egy régebbi vga kártya kéznél,cseréld ki,úgy próbáld,stb.
15/20 A kérdező kommentje:
A rammal megcsináltam, vga nincs kéznél másik, de nem is tudnám pótolni, ha azzal van baj. Ati radeon hd 7950.
2015. nov. 21. 22:00
16/20 anonim válasza:
Az Asus UEFI BIOS beep kódjai szerint valamilyen hardverhiba, de nem memória és nem videokártya.
17/20 A kérdező kommentje:
Tápegység vagy hdd esetleg?
2015. nov. 21. 23:06
18/20 A kérdező kommentje:
Még talám a cpu, de akkor ott valami kontakt hiba lesz, ha rossz a cpu meg se nyikkan a gép.
2015. nov. 21. 23:07
19/20 anonim válasza:
véletlen nem tetted be rosszul a procit? esetleg nem hajlott meg az egyik tű?
20/20 A kérdező kommentje:
Csak egyféleképpen lehet betenni, de a tűt megnézem, de csak holnap
2015. nov. 22. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!