Szerintetek milyen videókártyát érdemes venni ebbe a gépbe?! Hozzáértők válaszát várom.
OP. rendszer : Windows 10 Home 64-bit
Alaplap : Gigabyte Technology Co., Ltd. F2A88XM-DS2 (P0)
CPU : AMD A8-5600K
RAM : 8,00GB Dual-Channel DDR3 / 1600 Mhz /
HDD : TOSHIBA 1 tera
Tápegység: 400 Watt
VGA : HD 7560D , R7 200 Dualizálva. nem valami erős :D
Gondolkoztam R9-en , GTX 960 4gb -on ... nem tudom melyiket vegyem meg, mindenképpen egy vga kellene és máris van értelme a játékok terén a gépemnek. Szerintetek ? Előre is köszönöm. :)
fm2+ os a lapod, bios t lekelene legfrissebbre frisiteni ha még nincs
es akkor az apu eladasi ára nagyreszt fedezné a 860K ra valtast, ez nagy leptekkel erosebb es modernebb is, kesobb netan tuningolnad is
ezzel a procival sokkal jobban mutatna mint azzal a regivel...
csak mert ez nem lenne nagy koltsegu valtas, vga val meg apu ra nem lesz szukseg
hardverapro.hu n pl.
#11 az ár az nem utmutato tapvalasztasnal sajnos
ha mast vennel kerdez ra erdemes e
itt egy kerdes pl.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
950 re nem erdemes felárat fizetni... a 960 erosebb erdemesebb vetel
#13 fejlettebb techben es erosebb is jelentosen
minimum 30% al
ekkora tuningot nem igazan tudnal elerni amugy sem... vagyis tuning nelkul cserevel hatalmas elorelepes lenne cpu terén
az A8 5600K hasznaltan 15ezerert talan elmegy de alatta biztosan, es egy 860K 20ezer
szerintem nagyon hasznos es jo lenne
de ha gondolod varhatsz amig osszejon a cserere a penz
illetve a 860K t szinten hasznaltan is kereshetsz, mivel nem regi ezert garist is lelhetsz
nem lenne nagy baj az ha APU csak ez regebbi
a 860K ugyan az mint az A10 7850K csak nincs benne IGP ezert olcsobb, szoval ha egy ilyen apu d lenne nem kellene cserelned mert ugyan olyan eros a cpu resze, igp t meg le is lehet tiltani, de ha vga t hasznalod az le is tiltodik auton szoval csak ha valamiert ez nem tortenik meg akkor kell letiltani
Szia
Sokat segitettél !
Hello :)
Egyszerűen nem tudok dönteni videókártyák közül...60-65 körül szeretnék venni...gtx vagy inkább amd ... nem tudom annyi variáció van hogy elképesztő de eddig [link]
ez tünt a legerősebbnek... Szerintetek ?! :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!