Egy ilyen konfighoz milyen tápot ajánlotok? (LENT)
alaplap: Asus B85M-GAMER
processzor: intel core i5-4460
videókártya: ASUS-STRIX r9 380x 4gb
Magas minőségű ~400W-osat.
-Be Quiet Pure Power
-FSP Aurum S
-Seasonic S12G
-Enermax Thriatlor
-Corsair CS
Mielőtt választasz valamit, nézz róla teszteket.
KÉRDEZŐ nézd meg hol foglal helyet a FULLHD listában, gondolom ott játszol és oszd el az árával a %-át. Majd tedd meg ugyanezt mondjuk egy MSI R9 380 2gb kártyával, vagy egy Sapphire Nitro R9 390 8gb kártyával, NVIDIA oldalról pl. GAINWARD GTX970 4gb Phoenix kártyával.
pcx-en
vga tenleg mennyi? 380X et nem adja ki hiaba keresgelem
tudom hogy par helyen kapni de semmi esetre sem edi meg legfeljebb 70-75ezerert
es 90 korulitol lattam par napja...
az aztan tenleg megeri...
amugy alaplapbol is egy H97 es illene, nem tudom menyi az de aran gondolom ugyan olyan vagy jobb H97 es van...
ezzel kb. 15ezret sporolnal es ugyan ugy 4gb os strix az X verzioval nem nyersz annyit hogy megerje
akkor mar ott van egy rakat 970 es minimalis raforditassal (ami meg kevesebbet fogyaszt ellenben jelentosen erosebb)
vagy egy picit tobb raforditassal ugyan ugy asus ok es X verziok amik megerik enyiert nagyon is!
(ellenben a 380X el)
kicsit a 970 tol is erosebbek igaz rendesen fogyssztanak...
ellenben ha talalsz 290 t az is sokkal inkabb megeri (ipon on nem lattam) es ilyent 100 alatt is lelhetsz vagyis nagyon kozel a tiedhez es 970 eshez (igaz picit gyengebb a 970 tol)
sajnos olcso 380 4gb nincs
de azzal sem vesztenel semmit a strix hez kepest...
nem halkabb az jelentosen se nem huvosebb, se nem birja sokkal jobban a tuningot, inkabb a strix markaje,zest fizeted meg...
vagyis kb. 10ezerel olcsobb barmelyik 2ventis ugyan azt nyujtana lenyegileg (esetlegesen akar jobb is lehet...)
csak ezt a vga t leltem ipon on olcsot
atlagban 5-10% al gyengebb mint a 380 vagyis elenyeszoen
970 es 960 is KI TUDJA HASZNALNI A 4GB vram ot !!
mas kerdes hogy erre (sok vram hasznalat) es nagyfelbontasra az amd idealisabb!
90ezret semmikepp sem adnák ki a 380X re
de hat neked kell tudnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!