Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki tud nekem alaplapot...

Dromedarbalu kérdése:

Valaki tud nekem alaplapot keresni (többi bent)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rászántam magam egy AMD APU vásárlására :)

A baj az hogy csak és kizárólag olyan alaplapot fogok venni ami támogatja az USB3-at. És ezt nem csak az IO portoknál hátul hanem nativan alaplapi foglalattal ellátva. (20-1 pin connector)

itt egy:

[link]

A kérdés: Valaki nem tudna olcsóbbat?

2015. nov. 21. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennél olcsóbb alaplapot amd alá ne vegyél!!
2015. nov. 21. 09:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Minek az APU? Ugye nem játékra.
2015. nov. 21. 10:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Tudom hogy amd alá nem illik az olcsó alaplap. De egy A10-7800 APU-t néztem ami 65 wattos TDP-jű. Illetve vissza lehet rakni 45 re. Így nem szükséges komoly alaplap.

Nem nem játékra kell. Nem játszom! Azért az APU mert évek óta passzív gépeket építek amibe ugye nem minden esetben fér bele a VGA. De az itel igp-k harmat gyengék a tanulmányaimhoz. Ugy számoltam képességekben megfelel nekem ez a majdnem csúcs APU.

2015. nov. 21. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Passzív gép? Milyen táppal?

Mi az ami nem játék és amire az intel IGP nem jó az amd pedig igen?

2015. nov. 21. 11:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Egy Corsair cx430 tápot alakítottam át. Minden borda cserélve illetve Minden tranzisztor és ic külön hütést kapot. A burkolatot pedig géppel Kinyomattam.

Informatikát tanulok. Grafika programozás több monitor. Elfeküdt az Intel már itt ugyanis nem támogtaja a több monitort. Csak mobil szegmensben.

2015. nov. 22. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!