Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot ajánlotok?

Milyen laptopot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy új laptopot de nem igazán tudom melyik lenne érdemes arra amire nekem kell. Leginkább olyan programokat töltenék le mint a Sibelious meg hasonlók. Zenét tanulok felsőbbszinten és most már kéne egy normális gép a kis régi asztali gépem mellé. Nagyon köszönöm a válaszokat előre is!

2015. nov. 20. 23:44
1 2
 1/14 anonim válasza:
0%
Ha laptop akkor DELL! Azon belül meg a pénztárca lesz meghatározó!
2015. nov. 20. 23:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Az ára nagyjából mindegy mert munkám van, csak mellette anyu eltart (:D) erre inkább kiadok többet is csak sokáig kitartson és ne melegedjen be meg ilyesmik
2015. nov. 20. 23:59
 3/14 anonim ***** válasza:

Lehet a legjobb egy Apple Mac gép lenne számodra:

[link]

Nagyon kompakt, elegáns, szép és megbízható gépek, sajnos az árukat is megkérik.

Az ún. ,,PC"-k közül a Dell-t és az Asus-t ajánlanám. Itt vegyesen vannak az árak, érdemes jól utána nézni vásárlás előtt!

2015. nov. 21. 00:49
 4/14 anonim ***** válasza:

nekem van egy alap Toshiba laptop (Toshiba Satellite C660 1DN), 2010-ben vettem, ez idő alatt soha nem volt szervízben, idén cseréltem benne egy hdd-t, mert a gyári csak 320 gb-os volt, de nem azért kellet mert tönkre ment volna, az pedig egy házban azóta is megy külső vinyóként, cseréltem benne az 1 gb-os ramot egy 2 gb-osra, így már 4 gb-os. Én nem játékra használom, de amugy mennek rajta a játékok, vagyis attól függ hogy melyik, de egy laptop nem is igazán játékra van gyártva. Amennyire én tudom, szervízbe nagyon kevés Toshiba laptopot küldenek, mert nincs gond velük.

A másik laptopom egy Toshiba Qosmio X70-B-110, ezt munkám során használom, ezzel sem volt még gond, erős masina.

Én személy szerint a Toshiba-t ajánlom.

2015. nov. 21. 11:53
 5/14 anonim ***** válasza:

A profi zenészek általában Mac-et használnak.

Nagyon jó zenei appok vannak a Mac-ekhez (a Siberius is megy rajta) és maga a gép támogatottsága is nagyon jó ezen a téren.

Kérdezd meg ahol tanulsz, hogy milyet ajánlanak. Ki mit használ. Ez lenne az első szerintem.

2015. nov. 21. 12:12
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
a MAC nagyon jó, de semmivel nem tud többet mint egy Toshiba például (lehet még annyit se), csak persze egy Qosmio 450-500 000 ft, egy Mac meg 6-700 000 ft. Faszán néz ki mert az alma ott világit rajta, de sokan ezért veszik mert ez számít, profik körében is.
2015. nov. 21. 12:27
 7/14 anonim ***** válasza:

ma 12:27

Kár, hogy a qosmio egy bazi nagy monstrum egy Mac-hez képest. Plusz nem egy kategória a két gép, de sebaj. Üzemidőben is rohadtul alulmarad a qosmio. Plusz még egy rakás dolog amit most fel sem sorolnék.

Ezért nem hasonlítunk almát a körtével.

Ha tetszik ha nem, de az MBP-k a kategóriájukban nagyon is jó ár/érték arányúak.

2015. nov. 21. 22:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2015. nov. 21. 23:43
 9/14 anonim ***** válasza:
had tudjam már hogy miben marad alul a Qosmio a Machez képest, mert van pár srác akinek MAC-je van, de eddig nem tapasztaltunk különbséget. Ha nagy a Qosmio, akkor ott a Toshiba Portege, az 13-13,3 inches.
2015. nov. 22. 09:46
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem csak a mérete nagy, hanem bazi nehéz is, plusz az üzemidő is nagyon gyenge.

De ha már felhoztad a portage-t. Az meg árban kb pont ott van, mint egy hasonló Mac. Szóval igen a körtét a körtével hasonlítva, az ár is ott van.

2015. nov. 22. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!