Milyen laptopot ajánlotok?
Lehet a legjobb egy Apple Mac gép lenne számodra:
Nagyon kompakt, elegáns, szép és megbízható gépek, sajnos az árukat is megkérik.
Az ún. ,,PC"-k közül a Dell-t és az Asus-t ajánlanám. Itt vegyesen vannak az árak, érdemes jól utána nézni vásárlás előtt!
nekem van egy alap Toshiba laptop (Toshiba Satellite C660 1DN), 2010-ben vettem, ez idő alatt soha nem volt szervízben, idén cseréltem benne egy hdd-t, mert a gyári csak 320 gb-os volt, de nem azért kellet mert tönkre ment volna, az pedig egy házban azóta is megy külső vinyóként, cseréltem benne az 1 gb-os ramot egy 2 gb-osra, így már 4 gb-os. Én nem játékra használom, de amugy mennek rajta a játékok, vagyis attól függ hogy melyik, de egy laptop nem is igazán játékra van gyártva. Amennyire én tudom, szervízbe nagyon kevés Toshiba laptopot küldenek, mert nincs gond velük.
A másik laptopom egy Toshiba Qosmio X70-B-110, ezt munkám során használom, ezzel sem volt még gond, erős masina.
Én személy szerint a Toshiba-t ajánlom.
A profi zenészek általában Mac-et használnak.
Nagyon jó zenei appok vannak a Mac-ekhez (a Siberius is megy rajta) és maga a gép támogatottsága is nagyon jó ezen a téren.
Kérdezd meg ahol tanulsz, hogy milyet ajánlanak. Ki mit használ. Ez lenne az első szerintem.
ma 12:27
Kár, hogy a qosmio egy bazi nagy monstrum egy Mac-hez képest. Plusz nem egy kategória a két gép, de sebaj. Üzemidőben is rohadtul alulmarad a qosmio. Plusz még egy rakás dolog amit most fel sem sorolnék.
Ezért nem hasonlítunk almát a körtével.
Ha tetszik ha nem, de az MBP-k a kategóriájukban nagyon is jó ár/érték arányúak.
Nem csak a mérete nagy, hanem bazi nehéz is, plusz az üzemidő is nagyon gyenge.
De ha már felhoztad a portage-t. Az meg árban kb pont ott van, mint egy hasonló Mac. Szóval igen a körtét a körtével hasonlítva, az ár is ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!