Miért nem olvassa be ezt a dvd-t? (lent)
Van egy majdnem teleírt dvd-m. Eddig mindig beolvasta a meghajtóm. Tudni illik külső meghajtóm van és új, samsung. Amikor berakom, akkor elkezdi olvasni, aztán leáll, a számítógépbe(saját gép) megnyitom és úgy jelzi, hogy nincs beolvasva semmi, de valamikor jelzi és, ha megnyitom akkor totál üres mappa jelenik meg... ez most hogy van? nero-ba megnéztem, hátha lehet rá írni (ha már elvileg üres), de ott 3,5 giga foglalt terület van.
Próbáltam rámásolni gépre a dvd-s fájlokat, de valahogy ez sem sikerült... valaki segítsen! mit csináljak?!
Talan inditsd ujra a gepet? Ved ki a lemezt probald meg 1 masikkal s ha megy ted vissza ezt.
Hatha a csere segit vmit.
ha már mindent kipróbáltam írtam volna kérdést? :D
de LEHET nem mindent próbáltam ki ezért kértem a segítségetek. az alternatív megoldásra én is rájöttem már. többet nem tudok tenni... még valami? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!