Miért nem tudja a gépem beolvasni a külső winchestert?
Már régen volt használva , utoljára egy teljes gép adata lett rá mentve mivel a gép elromlott ...
Pár ér után most előkerült , rácsatlakoztatom bármelyik gépre és csak tölti , tölti és tölti ... valamikor 20 perc kell neki hogy egyáltalán a 3 partícióból 2-t úgy hozzon be hogy se kép se hang , se információt nem tudok róla megnézni se megnyitni de még a gépemet is belassítja és valamikor eltűnik minden az asztalról , még a tálca is és addig nem tudok vele mit kezdeni míg ki nem húzom ! :(
Valaki tudna nekem segíteni ?
És usb-ről kap tápot !
Két USB-ről kapjon tápot.
Azután, ha egy az egyben lett kimásolva minden az elhalt gépről (Isten nyugosztalja szegényt) akkor a régi géphez tartozó rendszerfájlokat nyugodtan törölni lehet.
Nem írtad mekkora adathalmazt kellene megnyitni.
Lehet, hogy a vírusirtód úgy van beállítva, hogy végigellenőriz mindent mielőtt hozzáférést enged. Többszáz GB esetében ez eltarthat egy darabig.
Köszi a gyors válaszod :)
Úgy is próbáltam már egyszer (két usb-ről mert úgy van kialakítva a kábelja )
Aztán nincsen vírus irtóm mert azzal mindig csak a baj volt :\
éésssss nem tudom formázni mert mikor kihúzom akkor írja ki mindig de addig csak forgatja és úgy mond majd nem hogy megállítja a gépet :O
Arra gondoltam mivel az egész rá lett rakva hogy bootolni akarná ( mert még xp van rajta azt tudom a winyon) nekem meg win7 és miközben futó rendszer mellett nem tudja magát bebootolni ... de lehet rosszra gondolok :\
Egyszer megpróbáltam hogy bekapcsolás előtt dugom rá és úgy kapcsolom be , nah akkor tudtam meg hogy 3 partícióra van osztva de még mindig nem tudtam megnyitni egyiket sem mert csak a zöld csíkocska csak tölt tölt az örökké valóságba ... :\ aztán lefagy a sajátgép és minden eltűnik csak a háttérkép van addig míg ki nem húzom ... :\ és ahogy bedugom minden lelassúl :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!