Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hasznalt hardver vs uj?

Hasznalt hardver vs uj?

Figyelt kérdés

Szeretnek 300as kerettel egy komplett pc-t osszerakni, i5-os proci gtx980al, 8-16gb rammal, fokepp jatekra (4k ha lehetseges).

Nehany alkatreszt megvennek hasznaltan is az erosebb pc kedveert, de nem tudom mi az amit inkabb erdemes ujonnan venni es mi az amibol belefer egy erosebb de olcsobb -hasznalt- hardver.

Az idotoket es valaszaitokat elore is koszonom!

2015. nov. 18. 21:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Ramot és az alaplapot esetleg még a tápot venném meg használtan mást nem igazán. Mert például a procit és a videókártyát lehet húzni és kitudja mit csináltak vele. Jó persze a ram ot is lehet babrálni de az időtállóbb.
2015. nov. 18. 21:53
 2/23 A kérdező kommentje:
Procit sem vennek, ha az elozo tulaj nem tisztitja pasztazza az is eleg nagy minusz.. Amibe biztos vagyok az a ház:D de az alaplap is lehet hasznaltan lesz. 20at mar ezzel a kettovel is sporoltam, ugy h egyik sem lett szarra hasznalva csak felesleges a tulajnak..
2015. nov. 18. 21:57
 3/23 anonim ***** válasza:
Na hát akkor egyet értünk. Én is pontosan ugyan ezt írtam:)
2015. nov. 18. 21:59
 4/23 anonim ***** válasza:

Pont, hogy a processzor az időtállóbb. A memóriákat elég könnyű hazavágni. Tápot szintén csak végső esetben mernék használtan venni, és csak több hónap garanciával.

Bár jegyzem meg, ha korrekt eladót fog ki az ember, simán jobb a használt. Egyedül tényleg a táp az, amit nagyon meg kell gondolni. Utána még a VGA veszélyes, mivel a mostani kártyákat könnyű kivégezni. De minden mást lehet nyugodtan használtan venni.

2015. nov. 18. 22:00
 5/23 anonim ***** válasza:
Rendben van elfogadom ez a te véleményed nekem is meg van a magamé. Én még mindig kiállok amellett, hogy inkább a tápot veszem meg mint egy drága de használt procit ami sz.rnak volt húzva esetleg rossz volt a hűtése mert akkor biztos hogy nem időtálló:D
2015. nov. 18. 22:03
 6/23 anonim ***** válasza:
Az meg a másik hogy a tápba bele se tudsz piszkálni. Szóval kisebb a valószínűsége a hibának.
2015. nov. 18. 22:06
 7/23 anonim ***** válasza:
volt nálam sz**á húzott proci tulaj által én is sz**á húztam most meg a leendő gazdája használja sz**á húzva mi baja lenne ? az ég világon semmi. és 4 k-s monitort akarsz venni vagy külön 3 monitort 4 k-ra ? mert nem mindegy csak a monitor el fog vinni vagy 100 ezret ha nem többet ott a gtx 980 ami legolcsóbban is 140 ezer forint és itt már 240 -be tartunk és van 60 ezer a többi hardverre ? XDD
2015. nov. 18. 22:07
 8/23 anonim ***** válasza:
Hát majd a leendő gazdánál egyszer csak lefüstől:D Azt ennyi:D De egyébként semmi nincs akkor:D
2015. nov. 18. 22:08
 9/23 anonim ***** válasza:
jah bocs van az a monitor 160 ezer is XDD
2015. nov. 18. 22:09
 10/23 anonim ***** válasza:
6 év alatt nem füstölt majd fog jolvan te is értesz hozzá.. ülj le 1 -es :D
2015. nov. 18. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!