Hogyan szüntethetném meg?
Üdv. Két napja orbitálisan laggol minden programom... Pontosítva a CS:GO és a HeroesOfTheStorm.
Újraindítottam, továbbra sem volt jobb. Frissítettem a videókártyám, mert volt elérhető frissítés, de még utána is ugyanúgy. Próbáltam optimalizáltatni az NVIDIA-val, de akkor sem. Iszonyat idegesítő.
Semmi háttér progi nem fut, mert procexp-pel utánanéztem. Szóval tanácstalan vagyok. HELP!
Szia,
Több oka is lehet. Ennyi infóból nem sokat tudunk mondani.
Lehet vírusod van.
Lehet, hogy szét van töredezve a meghajtó, vagy tele van és nem tud már C-re írni olvasni semmit.
Lehet, hogy hardware hiba: Memóriádat csekkold le. 2x2 gigád van és az egyik elszállt, akkor 2 giga marad a rendszernek. Ebből a windows alaphangon megeszik 1-1.2 gigát, tehát marad még egy kevés a játékokra. Ekkor ugyancsak kevesebb helye és ideje van írni/olvasni/törölni az adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!