Dell Vostro 2520. Merevlemez csere után miért nem jut túl a bioson?
Figyelt kérdés
Akad egy Vostro gép amelyikben meghibásodott az 500Gbos merevlemez. Kicseréltem egy másikra (és még másik 4et belepróbáltam). A bios felismeri, Win7 telepítő elindul, particionálás és a telepités elkészül. Bekéri a felhasználónevet és felismeri a WIFI hálózatot is. Ezután újraindul a számítógép és többet nem jut túl a bioson. Próbáltam UEFI és Compatible módot is, megadtam a boot ordert és manuálisan is megadtam neki, hogy HDDről bootoljon. Amint túljut a bioson nem jön fel a WIN7 töltő képernyő, hanem újraindul a gép. Végtelenségig ezt csinálja. Miért? Tettem bele 80as, 250es, 320as HDDket, újat és használtat és próbáltam egy 120as SSDvel is. Bios frissitésen is túl vagyok.#BIOS #Vostro 2520
2015. nov. 18. 14:12
1/1 anonim válasza:
A laptop HDD szalagkábele hibásodott meg. Cseréld ki egy gyárira vagy egy ugyanolyanra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!