Betört a telefonom kijelzője, mennyiért javítják?
Figyelt kérdés
Van egy Xperia m telefonom, ami ma sajnos pofára esett, így berepedt a kijelzője, érintésre reagál ugyanúgy. Mennyibe kerülne a javíttatása?2015. nov. 17. 20:31
1/13 anonim válasza:
Ezt csak a szervizes tudja megmondani.
2/13 anonim válasza:
sokba...nagyon sokba...
ebayen találsz hozzá és jóval olcsóbban.
példa:
xperia live with walkman itthon jobb esetben 20K
ebayen 5K
3/13 A kérdező kommentje:
S ezt akár házilag is betudom szerelni? Mire kell figyelni ,ha igen? Illetve megéri azt az 5K-t ez a telefon?
2015. nov. 17. 20:40
4/13 anonim válasza:
Azt neked kell eldönteni,nekem ilyen telefonom van és megérne 5K-t.
5/13 anonim válasza:
Rajtad múlik hogy mennyit ér meg neked.
Ha ügyes vagy és van türelmed akkor megtudod csinálni.
Van fent video is hogyan kell cserélni.
Igazából amire nagyon kell figyelni hogy a szál amit be kötsz ne szakadjon meg mert akkor cseszheted, és az pedig könnyen szakad. Ezért kell hozzá ügyesnek lenni.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. Az mondjuk jó, hogy "csak" 5 ezerbe kerül az egész, mindenesetre jobb, mint a 20 ezer, ennyit még költök rá, aztán ha valami baja lesz megint új telefon lesz. Mindenesetre én is jobban figyelhettem volna, de hát előfordul ez is, emberek vagyunk.:)
2015. nov. 17. 21:05
7/13 anonim válasza:
Nem biztos hogy a tiedre is annyi, nekem a régi telefonomra annyi volt itthon és ebayen.
Meg kell nézned, utána kell járnod hogy hol mennyi.
8/13 A kérdező kommentje:
Ja, hogy lehet, hogy szereléssel együttvéve körül az egész 5 ezerbe?Az jó...
2015. nov. 17. 21:15
9/13 A kérdező kommentje:
S vajon a ehhez a c2005 típushoz passzolna a c1905 touch?
2015. nov. 23. 14:23
10/13 anonim válasza:
hát talán. kép alapján nézve igen de hogy van-e méret eltérés azt így kép alapján megmondani nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!