Üdv! Mi a véleményetek ezekről a gépházakról? Gamer PC-hez megfelelőek lennének?
A háznak annyi a szerepe, hogy legyen mibe pakolni a "gamer" alkatrészeket.
Ha az összes "gamer" alkatrészt felszögelnéd a falra, akkor is alkalmas lenne "gamer" pc-nek.
Az ár egyenes arányosságban van az anyagminőséggel.
Viszont ezek a csili-vili, világító házak a komoly gamerek egy részében visszatetszést kelthetnek.
Nem attól lesz a géped gamer, hogy ilyen házban van. A belső a lényeg. Sőt. Főleg az, hogyha egy stílusos, minimal házban egy erőgép lapul, egy kiváló szellőzéssel megoldva. Na azon elismerően csettint mindenki.
Viszont ha a géped a kínai újévet meghazudtoló színpompában játszik, az kicsit nevetséges. (Átmentem én is ezeken a stádiumokon, így nem hibáztatlak, egy időben nekem is nagyon tetszett, de felnőtt gamer fejjel már másképp látom).
Gépházakban nincs egyértelmű irányvonal a minőségben. Értelemszerűen egy in win biztos hogy remek, de egyben eszméletlen drága is, a tápos házak felejtősek, a táp nélkülieknél meg az ár és a design adja meg, hogy van e értelme beruházni rá. Ha csicsás a design, akkor azzal akarják eladni jellemzően.
A 15000ft körüli árkategóriában azonban már szinte biztosra mehetsz, ott nem deformálódik a fém, nem törik, nem reped ridegen. Csak max a műanyag
(mint az én 26000ft-os xigmatek kockámnál)
Köszönöm a válaszokat!
Nem lényeges hogy csili-vili legyen, olyan házat keresek amelynek megfelelő a hűtése, és nem túl magas (az asztalom kialakítása miatt nem lehet nagyobb 44 cm-nél).
Bármilyen ajánlást szívesen meghallgatok :)
Milyen alaplapod van? ATX, mATX, vagy ITX?
Mekkora a videokártyád hossza? (gyártói honlapon fent van)
Egyelőre csak tervezem megvenni, nincs meg még.
ATX lapot vennék és egy Gigabyte GTX950-et (2 ventis WF)
Cougar Solution AF-2 számítógép ház
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!