Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Üdv! Mi a véleményetek ezekről...

Üdv! Mi a véleményetek ezekről a gépházakról? Gamer PC-hez megfelelőek lennének?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. nov. 17. 14:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A háznak annyi a szerepe, hogy legyen mibe pakolni a "gamer" alkatrészeket.

Ha az összes "gamer" alkatrészt felszögelnéd a falra, akkor is alkalmas lenne "gamer" pc-nek.

2015. nov. 17. 14:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ár egyenes arányosságban van az anyagminőséggel.

Viszont ezek a csili-vili, világító házak a komoly gamerek egy részében visszatetszést kelthetnek.

Nem attól lesz a géped gamer, hogy ilyen házban van. A belső a lényeg. Sőt. Főleg az, hogyha egy stílusos, minimal házban egy erőgép lapul, egy kiváló szellőzéssel megoldva. Na azon elismerően csettint mindenki.

Viszont ha a géped a kínai újévet meghazudtoló színpompában játszik, az kicsit nevetséges. (Átmentem én is ezeken a stádiumokon, így nem hibáztatlak, egy időben nekem is nagyon tetszett, de felnőtt gamer fejjel már másképp látom).

Gépházakban nincs egyértelmű irányvonal a minőségben. Értelemszerűen egy in win biztos hogy remek, de egyben eszméletlen drága is, a tápos házak felejtősek, a táp nélkülieknél meg az ár és a design adja meg, hogy van e értelme beruházni rá. Ha csicsás a design, akkor azzal akarják eladni jellemzően.

A 15000ft körüli árkategóriában azonban már szinte biztosra mehetsz, ott nem deformálódik a fém, nem törik, nem reped ridegen. Csak max a műanyag

(mint az én 26000ft-os xigmatek kockámnál)

2015. nov. 17. 14:12
 3/11 anonim ***** válasza:
hypno: faraday kalitkaként szolgál a gépház (árnyékol az elektromágneses hatások ellen), ráadásul véd a por, a külső behatások ellen, légáramot csinál... stb. Azért kicsit ennél nagyobb a szerepe.
2015. nov. 17. 14:14
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem lényeges hogy csili-vili legyen, olyan házat keresek amelynek megfelelő a hűtése, és nem túl magas (az asztalom kialakítása miatt nem lehet nagyobb 44 cm-nél).

Bármilyen ajánlást szívesen meghallgatok :)

2015. nov. 17. 14:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Zalman z3 plus
2015. nov. 17. 14:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Eredetileg én is azt néztem ki de sajnos túl magas.
2015. nov. 17. 14:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Milyen alaplapod van? ATX, mATX, vagy ITX?

Mekkora a videokártyád hossza? (gyártói honlapon fent van)

2015. nov. 17. 14:42
 8/11 A kérdező kommentje:

Egyelőre csak tervezem megvenni, nincs meg még.

ATX lapot vennék és egy Gigabyte GTX950-et (2 ventis WF)

2015. nov. 17. 14:47
 9/11 A kérdező kommentje:
A Gigabyte oldalán 195 mm-t írnak.
2015. nov. 17. 14:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Cougar Solution AF-2 számítógép ház

[link]

2015. nov. 17. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!