Véleményt szeretnék kérni mivel én annyira nem értek hozzá.300ezerért összerakattam egy gamer gépet és véleményt/elemzést szeretnék kérni rá. Évekre tervezem, úgy hogy később csak ramot és videokártyát kelljen cserélni. Dobtok pár véleményt?
Gigabyte z170-HD3
Intel i5 6600
Asus-strix-gtx960-dc20c-4gd5
2x4gb ddr4 2133mhz kingston hx421c14fb/4 b
cooler master hyper 103
1 tb wd 3.5" s3 hdd-wd10ezex
samsung 250GB sata3 850 evo m.2 s
dvdrw samsung sh-224
fsp raider box 650W
zalmann z11 plus
ez lenne 300 rugó
Megéri ? nem éri meg ?
mennyire lesz jó konfig ?
#10 Attól, hogy egy kártya új, még nem biztos, hogy a csúcsokat célozzák meg vele...de ítéld meg magad.
Bár minden ilyen összehasonlításba bele lehet kötni, de a lényeg elég jól látszik.
#10 ujabb?
nem ujabb a 980,970 mint a 960
erosebb! de nem ujabb, a 960 kesobb lett kiadva
evekig hasznalna a gep alapjat de nem a vga t
egy vga fejlesztes igyis ugyis szukseges lesz (akor is ha nem akarja) elobb utobb
de erre utaltam mar par valaszal
"Évekre tervezem, úgy hogy később csak ramot és videokártyát kelljen cserélni."
ez all a kerdesben
nos az lehetseges hogy 390 kihuzza 3evet is valoszinu nem is kell 3. ev vegen lowra se tennie semmit, bar ki tudhasa azt?
nem a 390 rol akarom lebeszelni hanem arol hogy a gep tobbi reszen sporoljon miatta
7950/70 hez viszonyitva ami 2012 januari 2016 januar itt van 2 honap mulva vagyis lassan 4evesek de ma is nem csak lowra jok, söt...
szoval biztos hogy nem a 390 el lesz a gond teljesitmenyet tekintve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!