Mennyire lesz meleg ebben a gépházban ezzel a hardverekkel? Hardverek: videókártya: gigabyte radeon r9 270x processzor: amd fx 8350 ram: kingston 8gb táp: akyga basic 650 legyetekszívesek és mellőzzétek az ilyen megjegyzéseket hogy a táp kuka meg stb
Ja és árukeresőn neztem a tápot... Véleménynél:Elkezdtem játszani a Middle Earth-Shadow of Mordor-ral, amikor 40 perc után a táp egyszerűen teljesen tönkrement. A számítógép leállt, szikrázás, pukkanás, füstölés. túlterhelés alatt egyszerűen a táp felmondta a szolgálatot(zárlat)
Szóval sok sikert a táphoz
Kiegészítem a 13-ast még két véleménnyel amit erről írtak:
"Vettem 2 ilyen tápot, mindkettőt beleraktam két gépbe(1: G1820+Asrock H81M DGS, 4GB Crucial, WD Blue 500GB, 2: i3 4130, Asrock B85M Pro4, GTX 750 Ti, 4GB, WD Blue 1TB) , mindkettőt elvitte a sírba, miután egy kicsit nagyobb teljesítményt kért(benchmark).
Senkinek sem javaslom."
"Egy 300W-os tápegységet cseréltem le, ennek a helyére került be. A harmadik napon leégett hatalmas durranás kiséretében. Ezek szerint ennek a tápegységnek a leadott teljesítménye nemhogy 500, de még a 300W sem éri el."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!