I5-4200H és 5200U között lényeges minőségbeli különbség?
Ahogy #1 is írta, az 5200U ultratakarékos, ennek megfelelően nem éppen erős. A 4200H meg izmos, cserébe fűt, mint az állat. (háromszor annyit eszik (ehet), mint az U-s változat)
Milyen laptopról van szó?
G.
ASUS K501LX-DM046D
a mostani laptopom is x szériás x54hr. egy hónap múlva lesz három éves és semmi problémát nem tapasztaltam rajta. Pedig az első évben nem kiméltem. Én is hallottam hogy az x széria szar, de mivel alapból x szériás laptopom van negativ tapasztalatok nélkül így bátran vállalnám a kövi x szériásat. Miben nyilvánulna meg a minőségtelen mivolta?
Mondjuk abban, hogy kb. két hónapja kellett kibányásznom egy ismerős X550-es laptopjából az akkut, mert olyan szinten lett cellahibás, hogy el se indult a gép, amíg benne volt. Az anyagminőség szar, melegszik mint az állat tehát nekem erős aggályaim vannak az élettartamukkal kapcsolatban.
G.
#6 A régi x széria jobb minőségű volt, mimt a nostani, és az X54HR elve csak alacsony teljesíméynű hardverrel volt elérhető.
Az X550JX 100w körüli TDP-jét nem tudja kezelni a gép hűtése.
A K501LX viszont képes megbízhatóan lehűteni GTX950m -et és i5-5200u-t.
GTX950m mellé játkra az i5-5200U tökéletesen elég.
Ahooh, hogy egy i5-4200H-t és egy GTX950m/960m-et lehűtsél, egy N551JX/N550JX/G551JW kéne amik 300k körül kaphatóak.
még szeretnék kérdezni pár dolgot ha nem bánnád. mint írtad 950hez elég az 5200as is. Viszont ahogy látom emellé még full hd-s is a laptop ami ugye nagyobb felbontással jár. Na most nagyobb felbontáshoz nagyobb gépigény is társul. Viszont az x szériás laptop sima 1376x768as felbontású. Vagy ezek szintén elhanyagolható dolgok és a 5200assal is ugyan olyan beállitások mellett tudok majd játszani?
Ill szoktál mondani hogy a mostani laptopok birják a magas melegedést, ezekszerint még is csak kárt tenne benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!