Használtan 48 ezerért irnátok pár jó ajánlatot? (alaplap, ram, processzor)
Figyelt kérdés
Lehet az jófogás, hardverapro vagy bármilyen hasonló oldal Baranya megyében. Tudom nem a legjobb ötlet használtan vásárolni de sajnos nincs új cuccokra keret. 50 ezer forintot nem igazán kéne meghaladnia. Tartalmazzon a félkonfig alaplapot, processzort és ramot. Főleg játékra használnám. Valaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm! :)2015. nov. 15. 14:36
1/9 anonim válasza:
Milyen videokártyát használsz mellé?
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Bocs a memória darabra lett értve, akkor + 5 azaz 49500Ft, de szerintem nagyon megéri így ez a konfig!
4/9 anonim válasza:
MSI H81M PRO-VD
G3460
Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury
Összesen: 47 ezer Ft újonnan - GTX950 szintig akármilyen kártya mellé jó.
6/9 anonim válasza:
G procik ma mar borzasztoak, inkabb az emlitett i5 erdekeljen. A linkelt 'pc'-t pedig messzirol keruld, gondolom nem veletlenul nincs rola semmi info a hdd mereten kivul.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat Geforce GT630 videókártyát használok de mivel új cuccokra cserélem majdnem az egész gépem ezért a videókártya is hamarosan a süllyesztőbe kerül
2015. nov. 15. 15:07
8/9 anonim válasza:
#2 +1! Szerintem is a használt i5 a vonalon gondolkodj!
G.
9/9 A kérdező kommentje:
sajnos az alaplap már elkelt. A processzort sikerült beszereznem a memóriáról nem jött visszajelzés. Hasonló alaplapot tudnátok írni?
2015. nov. 15. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!