Melyik lenne a jobb vétel szerintetek? A Genius X-G300 vagy a Hama uRage Illuminated?
Kép szerkesztésre, 1-2 órás napi játékra WOT-ban és általános felhasználásra venném.
A cél h lehetőleg bírja ki 1-2 évig, kényelmes legyen, a scroll halk legyen, ne legyen kettős klikk és hasonló gondja.
A Genius termékeivel az utóbbi 2-3 évben nem voltam megelégedve, ezért az én részemről nagyon nem ajánlom.
De ez csak az én véleményem.... (tavaj vettem tőlük utoljára egy egeret ami max.1 hónapot birt!!!!!)
Milyen egeret vettél ami csak 1 hónapig bírta, csak h tudjam, h olyat végképp ne :)
Milyet javasolsz ha nem ezt? más márka, típus is megfelel csak a 3-4ezres összegben benne legyen.
#2 vagyok
Próbálj inkább "Logitech" egeret venni azokkal semmi baj sincs(már mint ami nekem van és volt).
Genius nx mini egerem volt, laptophoz vettem a görgöje szart be, dekb úgy 2hét után már szrevehető volt ami csak rosszabb lett. Ezért lecseréltem logitchre mivel ezelőtt azom volt több mint 6 évig, cak nemtudtam laptophoz kicsi méretűt venni ezért is vetem aztán genius-t, de valahogy a géniusz összes többi termékei is elég vacakok, fülhalgatü...stb ezrt nem is ajánlom!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!